Wilt Aalborg

Foto: Wilt
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
I Aalborg City Syd finder du Wilt – et aktivitetscenter for dig, der er klar på et godt grin, fede aktiviteter og ren råhygge. Her kan du se frem til fantastiske og wilde oplevelser, i skønne rammer.
Adresse

Fiskene 10

9200 Aalborg SV

Kontakt

E-mail:kontakt@wilt.dk

Telefon: 88 88 69 79

Website

wilt.dk

Wilt byder dig velkommen, til en oplevelse du sent vil glemme. Med garanti for sjove og underholdende timer – hvis du er med på noget Wilt. Her finder du mere end 20 forskellige aktiviteter såsom lokumsræs, escape room, rodeotyr, wipe-out, bumper fodbold og bueskydning, og dermed noget for enhver smag. Det er med andre ord et oplagt sted at afholde polterabender, firmaarrangementer, familiefester eller måske en dagstur med vennerne.

Som gæst hos Wilt vil du blive mødt af smilende game leaders, der står klar til at introducere dig for aktiviteterne og ikke mindst, at søge for en stemning uden lige, hvor humøret står højt fra første øjeblik. Derudover byder Wilt også på et barområde, hvor du kan nyde lækre og kølige drinks, hvis der lige skulle være behov for en pause mellem aktiviteterne. Mad skal forudbestilles i forbindelse med booking af aktiviteter.

Omklædning og bad

Har du behov for et bad eller bare en lille opfriskning efter de vilde aktiviteter, har Wilt også sørget for, at der er mulighed for netop dette. For her står et omklædningsrum med bad klar til brug – til fri afbenyttelse. Dermed kan du nemt hoppe direkte fra en tur hos Wilt til en tur i byen.  

Læs mere om Wilt i Aalborg…

Adresse

Fiskene 10

9200 Aalborg SV

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af