Zleep Hotel Aalborg

Foto: VisitAalborg
Overnatning
Hoteller
I bydelen Godsbanen, lige ved siden af banegården og busterminalen ligger det moderne Zleep Hotel Aalborg – et hotel der byder på høj kvalitet, god service og hyggelige rammer til dit besøg i Aalborg.
Adresse

Jyllandsgade 6

9000 Aalborg

Kontakt

E-mail:aalborg@zleep.com

Telefon:70 23 56 35

Website

zleep.com

Om du skal til Aalborg på familieferie, på weekendtur med kæresten, til den længeventede koncert eller konference, så får du med en overnatning hos Zleep Hotel Aalborg den hel perfekte beliggenhed. Her er du ikke blot tæt på bus og tog, men også Aalborgs mange muligheder - gågader, seværdigheder, aktiviteter og spændende begivenheder.  

Hotellet favner gennem indretningen Godsbanens rå look, mens stilen er gennemgående klassisk skandinavisk. I de lyse og rummelige værelser indbydes du ikke blot til hvile på kvalitetssengene, men også til en afslappet stund foran tv’et og måske lidt arbejde ved skrivebordet. Har du lyst til lidt ekstra hygge, kan du i hotellets lounge sætte dig til rette og nyde et udvalg af fadøl og lækker vin. Hver morgen kan du starte dagen med deres lækre morgenmad med glutenfri alternativer og det økologiske bronzemærke.

Ekstra bonusser

Ankommer du i egen bil er det utrolig nemt at finde en parkeringsplads, da du lige overfor hotellet finder Q-park parkeringshus. Skal du afholde et møde tilbyder hotellet et moderne loungemødeområde med gratis adgang til fladskærm og HDMI-tilkobling. Sidst men ikke mindst, søger du en cykel til at komme rundt i byen med, så ligger en af Donkey Republics cykeludlejningstationer lige rundt om hjørnet, mens Munk’s Cykeludlejning ligger i kort gåafstand derfra.

Læs mere om Zleep Hotel Aalborg i Aalborg...

Adresse

Jyllandsgade 6

9000 Aalborg

Facilities

Åbent hele året

Bar

HORESTA

Kapacitet: Værelser (126)

Garni

Det økologiske spisemærke bronze

Zleep Hotels

★★★

Elevator

WiFi

Internetadgang

Mødefaciliteter

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af