Karen Marie Munk i Hjelmerstald

Og Aalborg! Sorry jeg glemte dig - det sker ikke igen

Her er helt utrolig rart. Hjemligt. Varmt. Kærligt. Hyggeligt. Smukt.

Jeg har sjove minder fra mine tidligere år i denne dejlige lille storby. Forbinder den med veninde ture til storbyen med tog fra lille Skagen. Vi var 6 piger der så denne by som det rene magi for shopping i eksotiske butikker som H&M og Loftet og Tiffanys.

Stiftede bekendtskab med navlepierceren Birger nede ved tyren. Vi brugte alle de penge vi havde sparet sammen på vores respektive sommerjobs hjemme i Skagen. Sidenhen er der gået mange må hvor jeg ikke har været tilbage.... glemt Aalborg på en måde.
Det er bestemt en kæmpe fejl og det sker ikke igen. For er der noget jeg elsker så er det at blive pakket ind i rare søde varme mennesker og accent. I en by der har udviklet sig helt utroligt siden jeg trillede ind med DSB tilbage i 90’erne. Jeg er vild med Aalborg. Gågaden, havnefronten, miljøer for store og små. Parker, kaffen og ja at der stadig bruges ord som “på bud” og kærligheden i venligheden og servicen der rækker helt utrolig langt. Bare fordi.

Roldgade

Aalborg. Her er helt utroligt rart. Hjemligt. Varmt. Kærligt. Hyggeligt. Smukt.

Jeg har haft fornøjelsen at gå rundt på de altid genkendelige brosten gennem gaderne omringet af smukke gamle huse og genopleve danmarks fjerdestørste by med et form for klarsyn. Banegården er stadig “bare” banegården. Ikke noget med Hovedbanegården som jeg har skulle øve mig gevaldigt på at kalde den i min nuværende hjemby Kbh. En rigtig god kop kaffe koster ikke over 30 kr. og de bager wienerbrød som jeg kender navnene på. Jeg besøgte zoo som er en oase. Her er smukt og roligt. Dette fine sted minder mig om barndom og ture rundt med trækvogn og køletaske. Jeg skal forbi snart igen med mine drenge.

Aalborg Zoo

Kaffen og croissanterne på Penny Lane, og deres måde at få plantet en tilstand af lykke hos mig... det er store sager.

Jeg bliver også nødt til at fortælle lidt om den kærlige smukke dejlige oplevelse jeg havde på Salling Rooftop. Min veninde og jeg blev mødt af de sødeste kvinder. De. Stedet. Udsigten og helt klart maden, gjorde dette til sådan en smuk stund - hvor vi svævede lidt hen i rosé og sjove snakke. Her er virkelig gennemført smukt.

Kaffen og croissanterne på Penny Lane, og deres måde at få plantet en tilstand af lykke hos mig... det er store sager. De kan bage! De laver virkelig lækkert mad. Derudover har de hjertet med, ej men de sødeste mennesker. Karina, Jane, pigerne med glimmer kinder, Mark, Tenna og alle alle i andre søde jeg mødte på min lille veninde weekend i Aalborg. Af hjertet tusind tak ♥ har sovet som en drøm hånd i hånd med min veninde til bølgeskvulp med udsigt over havnen.

Og Aalborg! Sorry jeg glemte dig - det sker ikke igen. Vi ses til breakfast at Penny Lane.

Penny Lane Aalborg