Restaurant Fusion

Restauranter på Aalborg Havnefront

Aalborgs havnefront rummer mange muligheder for skønne, gastronomiske oplevelser. Uanset om det er en smuk sommeraften, hvor havnefronten summer af liv, eller om det er en efterårsdag, hvor det er er skønnest at betragte fjorden bag restauranternes vinduer.

Gourmetmiddag på det gamle skoleskib ved kajen

Prinses Juliana blev bygget i Holland i 1931, og fungerede som skoleskib indtil 1969, hvor mere moderne skoleskibe tog over. Herefter blev skibet omdannet til restaurationsskib.

I dag er Prinses Juliana en spændende gourmetrestaurant, smagfuldt indrettet med respekt for den gamle dames historie. Prøv restaurantens surprisemenu - og er vejret til det, kan I starte med en aperitif på dækket. Mens I venter på maden, kan I studere den lille folder med skibets spændende historie som skibets ejere har fået lavet.

Prinses Juliana
Vestre Havnepromenade 2
9000 Aalborg
Tlf.: 9811 5566
Prinses Juliana

 

Lad det lokale møde det globale

På Restaurant Fusion fusioneres det europæiske og asiatiske køkken hvor friske, primært danske og asiatiske råvarer, skaber grobund for lækre og sunde retter. Restaurant Fusion er placeret tæt på Limfjordsbroen og tilbyder både en unik udsigt og unikke kulinariske oplevelser. Konceptet fokuserer på innovation og kvalitet.

Restaurant Fusion
Standvejen 4, St. Tv.
9000 Aalborg
Tlf.: 3512 3331
Restaurant Fusion

 

Gastronomi og arkitektur i særklasse

Musikkens Spisehus er en del af Musikkens Hus, og serverer spændende retter baseret på lokale råvarer. Hvad enten man er til en større middag eller en let servering, kan man være sikker på at opleve kokkehåndværk i særklasse.

Den fjordvendte restaurant byder på et bredt udvalg af enkle retter af høj kvalitet serveret i uformelle rammer.

Musikkens Spisehus
Musikkens Plads 1
9000 Aalborg
Tlf.: 6020 3199
Musikkens Spisehus

Restaurant JØRN er en del af Utzon Centret. Med Aalborgs smukkeste udsigt fra de arkitektonisk verdenskendte rammer i Utzon Centret kan du nyde alverdens lækkerier med basis i sæson-baserede, friske råvarer hele året rundt.

Restaurant JØRN
Slotspladsen 4
9000 Aalborg
9982 1602 
Restaurant JØRN 

Del denne side

Stræk benene på Aalborg havnefront

Aalborg Havnefront

Gå en tur langs Aalborgs flotte havnefront efter maden. Tag en tur igennem den smukke Jomfru Ane Park med havnebadet, gå på opdagelse ved det imponerende Utzon Centret, eller sæt jer ved de store trapper, der fører helt ned til fjorden.
Aalborg Havnefront

Snup en tur med GoBoats - tag picknic med

Tag ud og oplev Aalborg fra et nyt perspektiv - og udforsk havnen i dit eget tempo. Pak en lækker madkurv og nyd lækkerierne med en frisk brise og sol i ansigtet.

Street Food - The Lighthouse

Hos Aalborg Street Food – The Lighthouse er der samlet 16 forskellige køkkener, som alle leverer autentisk mad med inspiration fra hele verden. Derudover kan der findes forskellige barer, som leverer alt fra kaffe til kolde drikke. Besøg Street Food på Skudehavnen i vestbyen.

Læs mere om Aalborg Street Food

Mortens Kro i Aalborg

Gastronomi i Aalborg

Store kulinariske oplevelser venter på dig i Aalborg. Kom og tag en bid af byen...