Scor din kæreste igen

De fleste kan li' at blive overrasket med noget godt - især hvis overraskelsen er godt planlagt af den person, som holder mest af dig og ved, hvad du sætter pris på.

Vi hjælper romantikken på vej

Overraskelser kan selvfølgelig have mange former - det vigtigste er, at den er udvalgt med stor omhu. Hvis du har lyst til at overraske din kæreste med en god oplevelse, som mindes med glæde, netop fordi du havde gjort dig stor umage - med andre ord, du vil score din kæreste igen - så hjælper vi dig gerne lidt på vej.

Vi har mange idéer til romantiske omgivelser og oplevelser. De romantiske øjeblikke skaber du selv...

Er din kæreste vild med mad...

Den romantiske middag for to, levende stearinlys, sød musik og røde roser på bordet. Maden er fantastisk, tjenerne er opmærksomme og omgivelserne er helt perfekte. Her er nogle tips til de romantiske restauranter i Aalborg, - så ved du, hvor du skal invitere kæresten hen.

Mortens Kro er en af Aalborgs fineste restauranter. Her vil I blive opvartet efter alle kunstens regler, maden er uovertruffen og personalet venligt. Restauranten er indrettet i moderne New Yorker stil - så er kæresten til ”Sex and the City”, er dette stedet.

Den hyggelige og romantiske restaurant Bistro59 giver en intim stemning til frokosten eller middagen. De har bl.a. spændende tavleretter, der kreeres ud fra kokkens humør og indskydelser. Afslappet stemning og god mad - bienvenue!  

Limfjorden som tilbehør...

Fusion er en af Aalborgs mest populære restauranter beliggende på havnefronten med panoramaudsigt over fjorden. Bestil bord ved vinduet og planlæg dit besøg, således at I kommer til at opleve solnedgangen over Limfjorden. Fjordudsigt og solnedgang ad libitum kan I også nyde på Restaurat JØRN i Utzon Centret og i Musikkens Spisehus i Musikkens Hus - og begge er fremragende restauranter. Vil I længere ud på fjorden, skal I besøge den flydende gourmetrestaurant Prinses Juliana. Der findes ikke et mere romantisk restaurantskib end dette. Nyd et glas champagne og et chokoladeovertrukket jordbær på dækket, før I får en lækker gourmetmiddag ombord.

Var dette ikke lige, hvad du søgte? Se vores liste over alle restauranter og cafeer i Aalborg.

Livemusik - det er et must...

To fremmede mødes under en intim livekoncert og forelsker sig i hinanden. I ”genmødes” under en intim koncert og finder ud af, hvorfor I forelskede jer i hinanden. I Aalborg finder I mange små intime koncertsteder, hvor stemningen indbyder til hyggelige stunder - bare jer to sammen. Se vores liste over livemusik koncertsteder. Har I brug for et større og flottere show, som I altid vil huske, så se hvad der sker i Aalborg på vores highlights begivenhedsliste. Måske skal jeres romantiske weekend centraliseres omkring en ekstraordinær 'once in a lifetime' oplevelse.

Bare slentre gennem byen...

Brug tiden sammen, lad hverdagen blive tilbage og opfør jer som nyforelskede. Tag en slentretur igennem Aalborgs gamle bydel Hjelmerstald, besøg Lange kunsthåndværk og prøv at kysse frøen, eller måske skal I nøjes med at kysse hinanden på kyssebænken. Tag en kaffe med fra en af de mange take away kaffebarer og nyd byens fredelige oaser fx Aalborg Klosterhave. I Aalborg finder I altid noget, som I kan kigge på, når I går hånd i hånd igennem byen. Vi er så heldige, at vi i gåafstand fra centrum har Kunsten - Museum of Modern Art, som forener en skøn kunstoplevelse med oplevelsen af arkitktur i verdensklasse. Arkitekten bag den imponerende bygning opført i enestående hvid marmor er den verdensberømte finske arkitekt Alvar Aalto. Kig også forbi et eller flere af de mange gallerier, besøg Utzon Center eller tag en tur i Aalborg Zoo. Benyt jer af de mange kulturtilbud, som Aalborg har, for i Aalborg er kultur naturligt. 

Grønt er skønt...

Brug tid sammen og genfind hinanden. I Aalborg er mulighederne mange og oplevelserne venter på jer. Ønsker I at udfordre hinanden, skal I måske kaste jer over mountainbiking. Har I lyst til at gå nogle lange ture, kan I sammen udforske Aalborgs mange parker og naturområder. Måske skal I prøve geocaching eller bare nyde en picnickurv i det fri.

Action skal der til!

Den bedste dag sammen, er en dag fyldt med latter og gode stunder. Men når det er hende, der skal score ham, er det også nødvendigt med noget action. Giv ham og dig selv nogle udfordringer. Prøv fx. gocart på Gokart Jylland Mou og lav en lille konkurrence; vinderen skal måske have fodmassage eller morgenmad på sengen? Er han til vand-action, så byder Limfjorden på et væld af muligheder. Prøv at sejle kajak, tag en tur med de hurtige RIB-IT speedbåde eller nyd en stille sightseeingtur fra vandsiden. Eller hvad med en ishockeykamp i Gigantium? Er det ikke skøjtesæson, skal rulleskøjterne måske findes frem. Prøv den 10 km lange rulleskøjtebane i det østlige Aalborg, og nyd naturen i Bundgårdsparken. Har I før besøgt en væddeløbsbane på en løbsaften? Tag af sted sammen og oplev spændingen - måske er det jeres hest der vinder. Mænd elsker fodbold, så invitér ham til fodboldkamp på stadion. Her er du sikker på at score, selvom favoritholdet muligvis ikke gør det. Ellers kunne et decideret sportsophold på Comwell Rebild Bakker med en lækker middag er måske være lige i øjet.

Del denne side

Lad os nyde en øl - eller 6

Hvis du og din kæreste elsker øl, så er en Aalborg Beerwalk lige sagen. Du køber to beerwalk-æsker med et smageglas og 6 kuponer til 6 gode øl på 9 gode pubs og en hyggelig aften er skudt igang.
Læs om Aalborg Beerwalk...

Autentisk, enkelt og intimt

Bistro59 er en intim restaurant, hvor der kræses om både stemning og råvarer. Ejerne har formået at skabe en ægte fransk stemning, så man lige så godt kunne være midt i Paris. Man fornemmer straks, at stedet har været en drøm for ejerne, som driver stedet med hjerte og sjæl. Der er øje for detajlen – både med indretning og med menukort, så man får den ægte franske følelse af bistro – uden det på noget tidspunkt bliver for meget.

Måske er det her du vinder din kærestes hjerte igen.

Bistro59 - den ægte franske følelse af bistro 

Restauranter i Aalborg

Restauranter i Aalborg

Forkæl dine smagsløg på en af Aalborgs gode restauranter.