VisitAalborg
Piger på Salling Rooftop

Smag på julen i Aalborg

I Aalborg er der masser af muligheder for at få stille julesulten, hvad enten du er til et hyggeligt glas gløgg og en æbleskive - eller det helt store julebord. Byens caféer og restauranter byder indenfor til velsmagende julelækkerier, så du kan bare tage for dig af retterne.

Julehygge på caféerne

Har du brug for en lille pause i juleshoppingen? Her er et par bud på hvor du kan få varmen tilbage i de røde kinder. Måske med et glas gløgg eller æbleskiver?

Ma Petite France – få en smagsprøve på den franske julestemning

Når vi nu ikke kan rejse mod varmere himmelstrøg, må de varmere himmelstrøg komme til os! Få en bid af Frankrig på hyggelige Ma Petite France, hvor der er garanti for dejlig julestemning og et godt glas vin. Kig også forbi Nørregade, hvor Ma Petite France ligger, og nyd julestemning, når hele gaden lørdag 12. december gør ekstra ud af julehyggen.

Læs mere om jul hos Ma Petite France

Gløgg og æbleskiver på Salling Rooftop

Nyd et lækkert glas gløgg og æbleskiver med panoramaudsigt over julebyen Aalborg – en juleklassiker som garanterer julestemningen hos enhver. 

Læs mere om Salling Rooftop

Hver lørdag i december er der der julekoncert på Salling Rooftop, hvor man kan tage en pause fra juleshoppingen og nyde de dejlige juletoner. 

Læs mere om julekoncerter på Salling Rooftop

Jul hos Penny Lane

Hos Penny Lane er julen garanteret med et lækkert udvalg af julens bagværk - lækre norske klejner, Pennys helt egne mundvandsfremkaldende honningbomber og selvfølgelig hjemmelavede æbleskiver og gløgg. Mums!

Læs mere om jul hos Penny Lane

Kaffe og kage på Penny Lane i Aalborg

Julestemning hos Behag Din Smag

I kaffebaren Behag Din Smag er der lækre julegodbidder på menuen. Udover marengs, julemarmelade og den berømte og virkeligt lækre julecheesecake er der naturligvis også altid velbrygget kaffe. 

Læs mere om Behag Din Smag

Julefrokoster på restauranter

Se hvor du kan nyde en lækker julemenu på Aalborgs restauranter.

Lækre gourmet-julepakker på Restaurant Alimentum 

Restaurant Alimentum har i november og december to lækre gourmet-julepakker på menu. De to pakker med hhv. 11 serveringer og 20 serveringer, 6 og 8 vine samt kaffe og sødt. Pakkerne tilbydes til selskaber på maksimalt 40 personer. 

Læs mere om julepakkerne hos Restaurant Alimentum 

Lækre julemenuer på Restaurant Applaus 

På Restaurant Applaus kan du i år vælge mellem tre velsmagende julemenuer med 12 serveringer.  

Læs mere om julefrokost på Restaurant Applaus 

Julefrokost på Bistro V 

Det er jul med stort V i år! På Bistro V kan I nemlig nyde to lækre julefrokoster med masser af godt til julemaven.  

Læs mere om julefrokost på Bistro V

Restaurant Fusions julemenu og Lille Juleaften-buffet 

Prøv Restaurant Fusions lækre julemenu med op til 8 skønne retter. Her er bl.a. flabeteret laks, wagyu okse, stegt sorthummerhale og ris á la mande i en helt ny fortolkning på menuen.  

Læs mere om Restaurant Fusions julemenu

Lille Juleaften - d. 23. december - kan I deltage i den traditionsrige julebuffet, hvor restauranten disker op med en overdådig jule-dele-menu. 

Læs mere om Restaurant Fusions Lille Juleaften-buffet

Traditionel, dansk julefrokost på Restaurant Flammen 

På Restaurant Flammen står menuen på lækker buffet med god, traditionel, dansk julemad. Sæt tænderne i danske julefavoritter som sild, tarteletter, frikadeller med rødkål, julemedister, kamsteg, andebryst og selvfølgelig risengrød med kanelsukker og en ordentlig smørklat smør!   

Læs mere om julefrokost på Restaurant Flammen

Julemenuer på Skagens Fiskerestaurant 

Det bedste som havet har at byde på. Det er hvad du kan glæde dig til på Skagen Fiskerestaurants to julemenuer med hhv. 3 og 4 retter.  

Læs mere om de lækre julemenuer fra Skagen Fiskerestaurant

Julefrokost på Søgaards Bryghus 

Aalborgs originale bryghus – det hyggelige Søgaards Bryghus lige midt i Aalborg – byder på en skøn, treretters julemenu. Her er der bl.a. laks, andebryst og ris á la mande på menuen. 

Læs mere om julefrokost på Søgaards Bryghus

Julefrokost i historiske rammer i Duus Vinkælder

Hos Duus Vinkælder står menuen på traditionel dansk julemad med bl.a. sild, rødspættefilet, ribbensteg, andebryst og naturligvis ris a lá mande. 

Læs mere om julebuffet på Duus Vinkælder

Italiensk jul på La Bottega

På La Bottega er der lækre italienske juleretter på menuen. 

Læs mere på La Bottega

Jul med asiatisk twist hos Restaurant NAM

Hos NAM har den lækre julemenu fået et asitisk twist. Vælg med den store NAM julepakke med 15 serveringer og 6 glas vinmenu eller den lille NAM julepakke med 10 serveringer og 4 glas vinmenu. Til begge høre velkomst-cocktail og kaffe, sødt og juleshot.

Se mere om jul på Restaurant NAM

Jul på Mortens Kro

Nyd de lækre menuer på Mortens Kro, serveret af topprofessionelt personale og med lækker musik til at fuldende stemningen.

Læs mere om jul på Mortens Kro

Latinamerikansk jul på Restaurant Menéndez

Restaurant Menéndez byder på en lækker julemenu med et juletwist af latinamerika sammen med lækre vine og cocktails. 

Læs mere om jul på Restaurant Menéndez

Herregårdsjul på Scheelsminde

Hyggelige tradioner og ægte julestemning fylder den gamle herregård i november og december, hvor menuen står på gode, gamle juleretter, tilberedt helt fra bunden og med et friskt pust. 

Se mere om jul på Scheelsminde

Lækre julerier hos Brdr. Price

Hos Brdr. Price er der massevis af julelækkerier på menuen. Glæd dig f.eks. til juleplatten med bl.a. karrysild, koldrøget laks, sylte og julemedister, julefrokosten med tre serveringer eller Brdr. Prices Julemenu. For at gøre julen endnu mere julet har Brdr. Price været med til at designe årets Aalborg Jule Akvavit, som selvfølgelig kan både nydes i restauranten og købes med hjem. 

Se mere om julemenuerne hos Brdr. Price