Restaurant Tabu

Restaurant Tabu: Om inspiration og gæsteforventninger

2/6/2020
Foto: Kim Mikael Jensen

Kom med indenfor på en af Aalborgs toprestauranter - Restaurant Tabu - og hør om inspirationskilder, ambitioner og hvad en gæst kan forvente ved et besøg.

Restaurant Tabu hører til i den absolutte topklasse på Aalborgs gastronomiske scene. Siden 2016 har restauranten, anført af tidligere konkurrencekok Michael "Miv" Pedersen, taget gæsterne med rundt på en rejse i Nordjylland - fra den rå og barske vestkyst til Limfjordens vand. 

Flere gange er Restaurant Tabu blev udmærket med flotte priser og nomineringer. Senest i Den Danske Spiseguide 2019, som vinder af Local Cooking 2019 til FOOD Festival i Aarhus, og endeligt, som den nok største fjer i hatten, optagelsen i Michelin Guiden 2019 med en Michelin Plate. 

Vi har talt med ejer og direktør Michael "Miv" Pedersen om inspirationskilder, ambitioner og om gastroscenen i Aalborg.

Hør restaurantchef Nadia Alexandrine Bach fortælle om rollen som værtinde, og om hvad man som gæst kan forvente af et besøg på Restaurant Tabu.

Læs mere om Restaurant Tabu i Aalborg.