Restaurant Tabu - Burger & Vinbar

Sæt tænderne i en gastroburger

7/3/2020

Nyd en lækker gastroburger med fritter og nyd en vaskeægte sommerklassiker, jordbær med fløde, til dessert på Restaurant Tabus Burger- & Vinbar.

Normalt forbinder man Restaurant Tabu med nordisk gastronomi af høj klasse, hvide duge og mange serveringer. Men denne sommer kaster Restaurant Tabu sig også over noget helt nyt. Niveauet er selvfølgelig stadig helt i top, men nu er der en rigtig amerikansk klassiker på menu - naturligvis med et nordjysk tvist. 

Frem til 10. august holder Restaurant Tabus burger- og vinbar nemligt åbent, og her er nok der kan få tænderne til at løbe i vand. 

På menuen er tre forskellige burgere; en med grillet oksekød med røget bbq, brioche bolle, økologisk salat, nye løg & burgermayo, en med sprød kylling, brioche bolle, økologisk salat, nye løg & burgermayo og en en med veggie “bøf” med røget bbq, brioche bolle, økologisk salat, nye løg & burgermayo. Burgerne serveres med fritter og mayo og koster 150 kr. 

På dessertfronten bliver det til gengæld ikke mere dansk. Her står den nemlig på jordbær med fløde. Mums!

Lækker mad kræver naturligvis også lækre drikkevarer. For 150 kr. får du fri vinbar i en time, men ellers byder kortet også på gin & tonic, mojito summer bowl eller hvad med en god lokal fadøl fra Hancock eller en hjemmelavet hyldeblomstlemonade. 

Fakta:

Restaurant Tabu - Burger & Vinbar
Vesterå 5
9000 Aalborg
Torsdag - lørdag 12:00 - 00:00 frem til 10. august

Det er ikke muligt at bestille bord