Spis godt på Aalborg Kyst

På Aalborg Kyst er mulighederne mange for et dejligt måltid mad på en af de mange restauranter og caféer. Her finder du blandt andet traditionel dansk smørrebrød og lækker gourmetmad. Der er restauranter med udsigt til Kattegat og restauranter i hyggelige omgivelser.

Vil du selv lave mad, har du også mulighed for at købe friske råvarer til en hyggelig aften i sommerhuset. Her er gastronomiske oplevelser for enhver smag...

Delikat slow food og mageløs udsigt

På Aalborg kyst finder du flere hyggelige restauranter, der er smukt placeret med udsigt til Kattegat og Limfjorden. I Hou by ligger Raalingen, som har smukke rammer med stråtækt idyl og rustik hygge i pavillionen og den maritim indrettede pub.

Vil du hellere have udsigt til vandet, kan du også finde en række spændende restauranter med kulinariske delikatesser. Restaurant Havkatten ligger lige ned til vandet og serverer lækker moderne mad ved Hals havn, mens Golf Caféen tilbyder et 18-huls spil før eller efter en hyggelig middag med havudsigt.

Traktørstedet Skovgaards Raaling

Skovgaards Raaling

Gastronomiske oplevelser og uformel hygge eller feinschmekeri i stråtækt idyl og rustikke hyggelige omgivelser. Mulighederne er mange, lige fra a la carte, brasserade eller bare en hyggestund i den maritim indrettede pub.

Restaurant Havkatten på Hals Havn

Restaurant Havkatten - med byens bedste beliggenhed

Restaurant Havkatten ligger på Hals Havn med en smuk udsigt over Limfjorden...

Dansk smørrebrød

Er du i stedet på udkig efter en lækker aftensmad skal du ikke lede længe. Restaurant Strandvejen tilbyder lækker dansk mad i centrum af den hyggelige havneby, Hals, mens at Rold StorKro har et spændende menukort.

Restaurant Rold StorKro

Restaurant Rold StorKro

Hos Restaurant Rold StorKro kan du nyde udsigten over den skønne Gravlev Ådal og dådyrene i folden, mens du nyder maden.

Smagsoplevelser

Vil du smage lokal vin? Heden Vingård giver rundvisning i de frodige marker og byder selvfølgelig på smagsprøver af egen vin.

Er du sulten for sjov? Hos restauranten Miss Dot kan du opleve amerikansk diner-stemning og nyde amerikansk inspireret mad. Her serveres både burgere, pandekager, milkshakes og is i lange baner. 

Skal du til Aalborg, tilbyder den hyggelige by også et stort udvalg af gastronomiske perler, hvad end det er i midtbyen eller ved Aalborgs nye havnefront.

Heden Vingård på Aalborg Kyst

Heden Vingård

Vingården ligger i et naturskønt område tæt på Aslundskoven og Rasmusmose. Markerne drives af vinbonde Hans Magnussen, som selv står for dyrkning, pleje, høst og forarbejdning.

Miss Dot Hals

Miss Dot Familierestaurant

Familierestauranten Rasmus Klump har taget navneforandring til Miss Dot. Besøg Miss Dot og nyd en lækker milkshake, burger, pandekage eller is på den amerikansk inspireret diner.