Unikke sociale events

Når du afholder en kongres, er det vigtigt at give dine gæster gode og mindeværdige oplevelser - også uden for mødelokalet. I Aalborg kan dine kongresgæster opleve unikke sociale arrangementer i autentiske rammer, spændende ekskursioner i Aalborg og Nordjylland samt gastronomiske oplevelser i særklasse.

Sociale events

Aalborg er fuld af liv og muligheder og ønsker du at tilbyde dine gæster en unik social oplevelser, kan vi hjælpe med et bredt udvalg af sociale events. Oplev f.eks. den naturskønne Rold Skov, hvor de berygtede Røvere fra Rold huserede i Danmarks største skov og gjorde livet usikkert for rejsende. Oplev en anderledes, overvældende og spændende skovtur i de oprindelige røveres fodspor. Invitere dine gæster med indenfor i Musikkens Hus, Utzon Center eller Nordkraft og oplev kultur og arkitektur i disse fantastiske rammer. Oplev livet på bunden af have i Nordsøen Oceanarium eller oplev vikingtiden med et taffel på Lindholm høje, mulighederne er mange.  
Læs mere om Sociale Events...  

Ekskursioner i Nordjylland

Give dine gæster et lille afbræk fra hverdagen og en enestående mulighed for at skabe netværk med en ekskursion, hvor i kommer tæt på Nordjyllands naturperler! Drik champagne hvor de to have mødes på kontinentets top ved Skagens Gren, oplev det hyggelige kunsthåndværkermiljø i det lille fiskerleje Lønstrup eller tag på opdagelse i den unikke natur ved Rebild Bakker og Rold skov.
Læs mere om Ekskursioner i Nordjylland... 

Gastronomiske oplevelser i Aalborg

Aalborg er rig på gastronomiske oplevelser og Aalborgs restaurant er placeret inden for gå afstand af hotellerne. Det er dermed nemt at tage en tur ud i byen og få en gastronomisk oplevelse eller tage en middag med kollegaer og skabe ny kontakter. Vi har samlet et udvalg af restaurant med mad for en hver smag.
Læs mere om Gastronomi i Aalborg…  

Del denne side

Få mere info

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er emner du gerne vil have uddybet eller hvis vi på anden måde kan være til rådighed med afklaring af praktiske spørgsmål...

 

Hanne Kristiansen

kongreschef
telefon +45 9931 7522
hk@aalborg.dk 

 

Ulla Møller Jakobsen

Senior Projektleder - møder og konferencer
telefon +45 9931 7542
umj@aalborg.dk

 

Tanja Gørtz Hørstrup Christiansen

Senior Projektleder – møder og konferencer
telefon +45 9931 7526
tgc@aalborg.dk

Unikke sociale events

Unikke arrangementer for konferencegæster i autentiske rammer 

The European Union

Med støtte fra