Vi to livsnydere

Hvis kunsten at leve det gode liv for dig og din kæreste indebærer god mad, en koncertoplevelse og en godnatdrink på en hyggelig pub, så læs endelig videre på denne side...

Lækker mad i hyggelige rammer

En god middag sætter som regel gang i den gode stemning. Her kommer 5 tips til gode, hyggelige restauranter, som hver især med charme og atmosfære, kan danne rammen om en ideel start på en god aften.

Restaurant Mortens Kro
Træd indenfor i Aalborgs mest kendte restaurant og oplev stor madkunst. Restaurantens luksuriøse interiør viser tydelig inspiration fra nogle af Europas mest moderne restauranter, og musikken er afdæmpet og behagelig lounge-musik. Så hvis I virkelig vil forkæle jer selv, og går efter en gastronomisk oplevelse i topkvalitet, så er Mortens Kro stedet.

Restaurant Fusion
Vil du forkæle kæresten med sushi i verdensklasse, er Restaurant Fusion stedet for jer. Nyd maden og hinandens selskab i de smukke lokaler på Aalborg Havnefront, eller prøv deres take-away sushi box for to, som I f.eks. kan nyde i Jomfru Ane Parken.

Bistro59
Forkæl din kæreste med et besøg på Bistro59, der er en intim restaurant hvor der kræses om både stemning og råvarer. Her kan i nyde autentisk, enkel og ikke mindst velsmagende fransk mad, der er tilberedt efter stolte traditioner i hyggelige og uformelle rammer. 

La Locanda dei Liberati
La Locanda dei Liberati er Aalborgs anmelderroste italienske restaurant, der byder på autentisk og velsmagende italiensk mad. Kom indenfor i den intime og hyggelige restaurant, i et af Aalborgs ældste og bevaringsværdige bindingsværkshuse, Brix Gaard fra 1600-tallet. Her kan I sætte tænderne i en menuen som afhænger af sæsonens råvarer, så I er garanteret en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Restaurant Applaus
På Restaurant Applaus kan I se frem til en aften med afslappet stemning, god service og velsmag.

Musikalske oplevelser

Når livet skal nydes, kræver det musik. Kan I tilslutte jer den udtalelse, så vil I også mene, at en rigtig god koncert sætter prikken over i’et. Her kommer tips til koncertsteder, hvor I kan få en musikalsk oplevelse med hjem i bagagen...

Musikkens Hus
Med en koncertoplevelse i den fantastisk flotte koncertsal i Aalborgs nyeste arkitektoniske perle på havnefronten, har du næsten allerede scoret point hos din bedre halvdel, allerede når du fortæller hvor I skal hen. Så det kræver ingen betænkningstid.

Aalborg Kongres & Kultur Center
Med flere end 100 store teater- og musikarrangementer om året, er Aalborg Kongres & Kultur Center en af Skandinaviens største kulturudbydere. Der er alt fra store internationale stjernesolister, store gæstespil inden for opera, ballet og musicals, til revyer, klassiske koncerter, børneteater og naturligvis pop- og rockkoncerter.

Skråen
I den gode atmosfære på Skråen i Nordkraft kan I opleve både stand-up, foredrag og koncerter med små og store navne fra ind- og udland.

Slut aftenen af med manér

Vil I slutte af med manér med en drink eller to...

The Wharf - godt øl i overflod og hyggelig atmosfære

Duus Vinkjælder - god stemning under hvælvingerne i kælderen

London Pub - god stemning og godt øl

Jomfru Ane Gade - her kan I rigtig slå jer løs natten lang

Del denne side

Springvand med musik

Når I slentrer rundt i midtbyen kan I nyde det musikalske springvand. På Toldbod Plads finder du Danmarks første musikalske springvand. Hver dag i perioden 1. maj til 1. oktober springer vandet stille og roligt i højde af 30-50 cm, men fire gange i døgnet - kl. 12, 15, 18 og 21 spilles der musik, så springvandet følger takten og med forskellig hastighed kaster vandet op i 2 meters højde. Musikken spiller i knap 3 minutter.

Nyd en øl - eller seks

Hvis du og din kæreste elsker øl er en Aalborg Beerwalk lige sagen. Du køber to beerwalk-æsker med et smageglas og kuponer til seks gode øl på nogle af Aalborg bedste pubs og en hyggelig aften er skudt igang.

Læs om Aalborg Beerwalk...

Restauranter i Aalborg

Restauranter i Aalborg

Forkæl dine smagsløg på en af Aalborgs gode restauranter.