Aalborg Zoo

- dyrebare oplevelser året rundt

På savannen gumler giraffer rundt sammen med zebraer, kuduer og de sjældne oryx-antiloper. Isbjørnen tager sig en svalende dukkert, den røde panda har lige fået serveret frisk bambus, og pludselig lyder et mægtigt brøl fra han-løven Akash, der fortæller hele haven, at det her er hans territorium. I Aalborg Zoo møder du 11 ud af de 12 mest populære zoo-dyr og som eneste sted i Danmark, kan du se den afrikanske elefant, Borneo orangutang og den asiatiske løve.

Velkommen i Aalborg Zoo!

Dyr fra hele verden

Aalborg Zoo er Aalborgs mest populære attraktion - her kan du møde 1300 dyr i dejlige, grønne omgivelser. Du kan se dyr fra hele verden som trives i gode anlæg. Aalborg Zoo er et must!

Isbjørne i Aalborg Zoo

Populære isbjørne

Isbjørnene i sig selv er et imponerende syn. Publikum kan i Aalborg Zoo se de populære isbjørne i et af verdens bedste anlæg - både over og under vand - og følge isbjørnene via webkamera.

Afrika i Aalborg Zoo

Aalborg Zoo har "importeret" en landsby fra Afrika. Med huse, savanne, træer - og dyr der opleves i så naturtro omgivelser at man som besøgende næsten føler sig hensat til safari i Afrika.

Aalborg Zoo

Det sker i Aalborg Zoo

Se aktuel kalender for de spændende aktiviteter i Aalborg Zoo - shows på Zoofariscenen løbende hen over året og et væld af andre aktiviteter

Tæt på rovdyr

Glæd dig til at besøge Aalborg Zoo og se det flotte rovdyranlæg fra 2012, hvor du kan møde sjældne, asiatiske løver og opleve Sumatra tigeren både på land og i vand. Her kan du følge rovdyrene på webcam - og måske får du et glimt af den flotte løvehan, Aakash, som finder sig godt til rette med at være blevet Aalborgenser.

Løver i Aalborg Zoo

Tigre og løver i flot anlæg i Aalborg Zoo

I Aalborg Zoo kan du møde sjældne, asiatiske løver og opleve Sumatra-tigeren både på land og i vand i et flot rovdyranlæg. Hører du et imponerende løvebrøl, så er det den nye løvehan, Aakash, der markerer sig. Læs mere om Aalborg Zoos rovdyr...