Nørresundby Kirke - Kirsebærtræer

5 tips til maj i Aalborg

Foråret er nu rigtigt over os, alting springer ud og vejret bliver varmere. Og selvom meget er anderledes, er der stadigvæk masser af muligheder for dejlige oplevelser i og omkring Aalborg. Vi har her samlet 5 tips til din maj i Aalborg.

Rigtig god fornøjelse.

Grundet corona-virus, er det vigtigt at vi viser hensyn og holder afstand til hinanden. Også når vi er udenfor.

Kirsebærtræ i Aalborg
Oplev foråret blomstre i Aalborg

Aalborg har adskillige skønne, grønne åndehuller, hvor du kan nyde det dejlige forår. Vi har her samlet 5 steder, hvor du kan nyde foråret i fuld flor.

Oplev Det Historiske Aalborg
Oplev det historiske Aalborg

Tag din smartphone og rejs 400 år tilbage i tiden, hvor den lokale tjenestepige, Marie, guider dig gennem 1600-tallets Aalborg. Du vil blive guidet rundt i Aalborgs gader, og turen vil, med en blanding af historiske fakta, sjove historier og skuespil, give dig en anderledes indsigt i Aalborgs historie.

Krondyr i Lille Vildmose
Oplev unik, dansk natur i Lille Vildmose

Blot 25 km. øst for Aalborg ligger Lille Vildmose - et af Danmarks mest spændende naturområder. Du har måske set området i DRs nye naturserie, ’Vilde vidunderlige Danmark’, hvor flere af de fantastiske optagelserne i programmet er lavet. Nyd naturen og er du heldig ser du måske en ørn, kronhjort eller en elg.

Street art i Aalborg
Tag på jagt efter street art

Gå på opdagelse i Aalborgs store, udendørs galleri. Med over 65 værker fordelt over hele byen, er der masser af store oplevelser i vente. Klik videre og se vores oversigt over værkerne. Du kan også downloade et kort, som viser værkernes placering.

Pige på strand
Nyd strandene ved Hals og Hou

Strandene ved Hals og Hou er nogle af de allerbedste og smukkeste i Danmark. De hvide sandstrande indbyder til leg og afslapning for hele familien - og er du rigtig frisk, snupper du en dukkert.