StjernePakke i Aalborg Kongres & Kultur Center

Køb en StjernePakke bestående af min. 1 billet til 4 forskellige forestillinger og spar 100,- pr. billet! 

Du kan vælge imellem 27 forskellige spændende stjerneforestillinger, og du får som Stjernekunde i AKKC derudover også en lang række fordele – kom eksempelvis gratis til Stjernetræf og mød nogle af Danmarks største skuespillere, få halv pris i garderoben, gratis kaffe og te ved køb af en stjernemenu eller et stjerneskud som natmad i Restaurant Papegøjehaven og meget meget mere. Du kan dele en StjernePakke med en ven/veninde/kollega etc. Læs meget mere om StjernePakken og de mange fordele på nedenstående link.

Bemærk prisen nedenfor varierer alt efter hvilke 4 arrangementer der vælges!

Booking

StjernePakke i Aalborg Kongres & Kultur Center

Antal 1.000,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Aalborg Kongres & Kultur Center

Aalborg Kongres & Kultur Center er et af Skandinaviens største og mest fleksible kongres- og kulturcentre. Centret har hvert år flere end en halv million gæster til musik & teater, messer & udstillinger og møder & kongresser... Med flere end 100 store teater- og musikarrangementer om året er Aalborg Kongres & Kultur Center en af Skandinaviens største kulturudbydere. Der er alt fra store internationale stjernesolister, store gæstespil indenfor opera, ballet og musicals, til revyer, klassiske koncerter, børneteater og naturligvis pop- og rockkoncerter. AKKC har også de perfekte rammer og topmoderne faciliteter til både møder og kongresser – med et deltagerantal lige fra 2 og op til 2.500.
Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg
Tel.: +45 9935 5555

Email: akkc@akkc.dk
Webside: www.akkc.dk
Åbningstider
Se www.akkc.dk