Itab 2019 i Aalborg

ITAB2019 står for døren

10/21/2019

Det danske destinationslandskab står midt i en dramatisk forandring, og fremtiden byder på færre, men større og stærkere destinationer. På ITAB2019 kan du lade dig inspirere af nogle af verdens førende destinationer inden for destinations-, produkt- og brandudvikling, bæredygtighed, lokalt engagement og ikke mindst lederskab.

Oplægsholderne til ITAB2019 er et hold yderst kompetente turismeprofiler fra Canada, New Zealand, Storbritannien, Sverige, Belgien og Færøerne, som kommer til Aalborg for at dele de nyeste, mest fremadskuende og bæredygtige tilgange til destinations- og turismeudvikling. Du kan se frem til at møde:

Doug Lansky – Rejseskribent, foredragsholder og tankeleder inden for bæredygtig turisme, innovation, trends og destinationsudvikling
Dough Lansky giver gennem sit oplæg et indblik i, hvordan et samfund kan drage fordel af turisme, og hvordan den rette markedsføring kan skabe reel værdi for både turister og destination.

Kristin Dunne – Administrerende direktør ved Tourism Bay of Plenty i New Zealand
Kristin Dunne deler ud af sine succesfulde erfaringer med finansiering af turismen i New Zealands Bay of Plenty gennem et offentligt-privat samarbejde.

Robert Govers – Forfatter, rådgiver og foredragsholder
Robert Govers ved, hvordan man som destination brander sig bedst muligt. Gennem sit oplæg vil Govers vise, hvordan man som destination kan skille sig ud fra mængden gennem sin kommunikation og markedsføring.

Jeff Hessel – Senior Vice President for markedsføring ved Tourism Calgary
I over 20 år har Jeff Hessel været med til at promovere Calgary i Canada. I sit oplæg vil Hessel blandt andet dele ud af sine succesfulde erfaringer med at opbygge og opretholde et højt niveau af tillid og troværdighed med partnere, samfund, borgergrupper og kommunale, provinsielle og føderale turistorganisationer.

Eddie Obeng – Forfatter, innovatør og TED Talker
Eddie Obeng har en stor viden om den foranderlige verden, vi lever i. Det rammer lige ned i den udvikling, det danske destinationslandskab står overfor. Obeng vil give os indsigt i de mest effektive måder at tilpasse sig de hurtigt skiftende miljøer i erhvervslivet, samfundet og kulturen. 

Guðrið Højgaard – Administrerende direktør ved VisitFaroeIslands
Guðrið Højgaard står i spidsen for Destination Færøerne, og hun har ikke været bange for at gå nye veje, når det kommer til branding og destinationsudvikling. Gennem Højgaards oplæg på ITAB2019 vil hun inspirere os ved at dele sine erfaringer med skæve, uventede, originale og humoristiske indsatser i turismebranchen.

Tilmeld dig årets vigtigste turismeevent her.