VisitAalborg
Aalborg Havnefront

Italienske guide til Aalborg - Europas lykkeligste by

11/18/2019

”Aalborg, den essentielle guide til Europas lykkeligste by.” De italienske journalister Samantha og Massimo var overmåde begejstrede for Aalborg, da de i foråret var på besøg i byen for at skrive en koncertanmeldelse af Aalborg Symfoniorkesters påskekoncert i Musikkens Hus.

Den fabelagtige artikel om Aalborg blev publiceret i online-livsstilsmagasinet Fermata Spetaccolo, sammen med en helsides anmeldelse af koncerten, som de gav 4 ud af 5 mulige stjerner. Deres jubel over byen ville ingen ende tage; et panoramafilm-view og 11 store, flotte fotos af deres oplevelser blev der plads til i artiklen, og på hver deres Instagramprofil postede de stories om Aalborg – Europas lykkeligste by!    

Online-magasinet Fermata Spetaccolo har 100.000 månedlige besøgende, og journalisternes IG-profiler @globe.travelpix og @fermataspettacolo har henholdsvis 248.000 og 124.000 månedlige besøgende.

Læs artiklen Aalborg, la guida essenziale per la città più felice d’Europa (italiensk)

Læs anmeldelsen L’intimo dramma umano sublimato dalle pagine sacre di Poulenc e Fauré al Musikkens Hus di Aalborg (italiensk)