VisitAalborg
Norsk Ukeblad

Norsk Ukeblad på besøg i Aalborg

10/11/2019

Aalborg havde i august 2019 besøg af Norsk Ukeblad, som er Norges næststørste ugeblad. Her fik de i løbet af tre dage store både kulturelle, kulinariske og shoppingoplevelser.

Aalborg havde i august 2019 besøg af Norsk Ukeblad, der er Norges næststørste ugeblad med et salg på 70.000 blade ugentlig. Under besøget fik det udsendte journalistpar store både kulturelle, kulinariske og shoppingoplevelser.

Journalistparret Mai-Britt Sverd og Bjørn Tvare opholdt sig i Aalborg i tre dage og deres interesse for at erhverve sig mest muligt viden om byen var stor. Vinklen i artiklen Hyggetur i Aalborg, som de publicerede efter besøget, fortæller om de mange muligheder Aalborg byder på, og fremhæver blandt andet byens fantastiske forvandling fra industriby til kulturby.

Om deres oplevelser skriver de blandt andet:

Vakker arkitektur, kulturelle og kulinariske høydepunkter, veldig gode shoppingmuligheter og hyggelige smågater med spennende designere og kunsthåndverkere preger i dag bybildet i Danmarks fjerde største by, som har 115.000 innbyggere. Det er ikke mange årene siden Aalborg ble sett på som en grå, slitt og litt falleferdig havneby. Det kanskje aller beste med byen ved Limfjorden er at det er veldig lett å finne frem, og at det er gangavstand til de aller fleste attraksjonene.

Netop denne styrke, at Aalborg har så meget at byde på, og at det hele kan opleves uden brug af transportmidler, er én af grundene til, at et besøg i byen opleves så hyggeligt. Afslappende og nærværende atmosfære – midt i en storbypuls. Kan man ønske sig mere?

Besøg Norsk Ugeblads hjemmeside