Motion i det grønne Aalborg

Motion i grønne Aalborg

Her finder du inspiration og gode tips til udendørs træning i Aalborg - hop i træningstøjet og kom ud i Aalborgs mange parker og grønne områder.

Bynære motionsmuligheder

Lysløjpen i Mølleparken

Løjpen anbefales til dig, der godt kan lide at løbe en tur om aftenen. Lysløjpen er en 2½ km lang oplyst motionssti i Mølleparken. Der kan bakke- og intervaltrænes på ruten. På den 2½ km lange strækning er der en terrænstigning på 45 meter.

Løb og træn om dagen

Træningspavilloner i Mølleparken, Bundgårdsparken, Lindholm Strandpark og på Den Gamle Golfbane giver mulighed for gratis træning i det fri. Hver pavillon har 3-5 forskellige redskaber til træning af arme, ben og krop, bl.a. trapez, vrider, rygbænk, step-trin, ribbe og barre.

Løb, kør på mountainbike, spil golf

Den Gamle Golfbane eller Golfparken er en af Aalborgs mere ”vilde” parker, hvor man får en følelse af at være i naturen. Parken ligger i direkte tilknytning til den mere plejede Sohngårdsholmpark. En stor del af området er uplejet skov og vegetation, og det er et populært område at løbe i og for mountainbiking. Som navnet antyder, er der også mulighed for at spille lidt golf i parken. Der er kun 6 huller, men stedet giver ikke desto mindre stadig mulighed for at gå ud og svinge 8-jernet samt træne indspil i fred og ro uden at skulle betale green fee. Området er ubemandet og frit tilgængeligt for alle med undtagelse af hverdage mellem kl. 8 - 15 hvor ældresagen har råderetten over golfbanen.

Løb og lyt med Podruns på Aalborgs havnefront

Du kan også kominere din løbetur langs havnefronten med at lytte til Dansk Arkitektur Centers podruns, som giver dig indblik i havnefrontens udvikling. Download podruns til din iPhone i AppStore eller læs mere om podruns her.
Podrun i Aalborg

Aalborg Havnebad

På havnefronten har du også mulighed for en svalende dukkert og en svømmetur i Aalborg Havnebad.
Læs mere om Aalborg Havnebad

Aalborg Friluftsbad

3 km fra Aalborg centrum i Aalborgs vestby finder du Aalborg Friluftsbad. Der er gode muligheder for en svømmetur både for børn og voksne, og der er udspringsvipper i det dybe bassin på 1, 3, 5 og 10 meter. Der er gratis adgang og området overvåges af livreddere.
Læs mere om Aalborg Friluftsbad...

 

Del denne side

Flere oplevelser for de aktive

Der er selvfølgelig mange flere måder at få rørt kroppen.

Få flere oplevelser for de aktive i Aalborg...