Friis Shoppingcenter

Er du i Aalborg og mangler nyt til garderoben, er du sulten eller på jagt efter gode oplevelser, så slå vejen forbi Friis Shoppingcenter, et lækkert shoppingcenter i Aalborg Centrum med billig P-kælder.

I Friis finder du et udvalg af lækre butikker og diverse spisesteder. I øjeblikket gennemgår centret en omfattende ombygning, og i løbet af 2018 åbnes en Magasin på 7500 m2, hvor aalborgenserne kan se frem til nye og eksklusive brands og produkter, som kun kan fås i Magasin.

Grundet ombygningen er en del af de tidligere butikker lukket, mens andre butikker har flyttet placering i centret. Desuden vil en del nye koncepter være at finde, herunder Dalle Valle, som har åbnet en dejlig restaurant med plads til 300 gæster ud mod Gabels Torv, og der vil løbende komme nye koncepter til. Centret holder åbent under hele ombygningen. Du kan følge med i ombygningen på Friis’ hjemmeside.

Central placering og nem parkering

Friis Shoppingcenter er placeret i hjertet af Aalborg med naboer som HavnefrontenMusikkens HusUtzon CentretNordkraft og byens øvrige butikker. Friis er opkaldt efter den aalborgensiske købmand Friis, som i sin tid var med til at give Aalborg større tiltrækningskraft.

Er du i bil, har Friis en stor P-kælder med 850 billige P-pladser. 1. time er gratis, og herefter koster parkering kun 10.-/time. I P-kælderen er der automatisk nummerpladeaflæsning, så du kører blot ind og betaler først, når du forlader centret i en af de opstillede automater, hvor du skal indtaste dit registreringsnummer. Du kan også hente app'en ”Mobilparkering”, så foregår betalingen helt automatisk. Endelig kan du betale op til 48 timer efter udkørsel på apcoa.dk.

Læs mere om Friis Shoppingcenter i Aalborg og hold øje med hvilke events, der afholdes i centret...

Del denne side

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

Nytorv 27
9000 Aalborg

Telefon

+45 39466640

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.926276
Latitude : 57.047302