Søger I wilde aktiviteter? Så sæt kryds ved Wilt Aalborg

Foto: Wilt

Hos Wilt Aalborg er der fuld fart over feltet

Hvad siger I til lokumsræs og promille hockey? Måske rodeotyr og sumokamp? Eller noget helt femte? Hos Wilt er der oplevelser for alle, med mere end 20 aktiviteter på programmet. Og har I JA-hatten på, er I sikret gode grin hele turen igennem.

Inden I bliver sluppet løs, står Wilts game leaders klar til at introducere jer for de aktiviteter, I skal prøve kræfter med, og til at få godt gang i jeres lattermuskler.

Barområde

Uden mad og drikke, duer helten ikke! Derfor er der hos Wilt selvfølgelig også et barområde, hvor I kan nyde lækre og kølige drinks såsom sodavand, sluch ice og øl. Ønsker I lidt mad, kan dette forudbestilles i forbindelse med booking af aktiviteterne.

Omklædning og bad

Skal I videre i byen efter jeres besøg hos Wilt, men gerne lige vil friskes lidt op inden, så bare rolig – for selvfølgelig har Wilt også tænkt på dette. Derfor kan du frit afbenytte deres omklædnings- og badefaciliteter.

Book oplevelsen

Wilt Aalborg har åbent ved forudbestilling - kan kontaktes alle ugens dage mellem 11.00-21.00 på tlf. 88 88 69 79 eller kontakt@wilt.dk

Praktisk

Adresse
Fiskene 10
9200 Aalborg SV

Læs mere om Wilt Aalborg

Yderligere inspiration

Har du brug for yderligere inspiration til sammensætningen af en spændende tur, hjælper vi gerne. Kontakt os på info@visitaalborg.com eller 99317500