Hals Havn

Hals Havn ligger ved mundingen af Limfjorden ved Aalborg bugt og er den første havn i Limfjorden fra østsiden. Den hyggelige havn ligger lige op af Hals by og derfor også hyggelige butikker, restauranter og indkøbsmuligheder i form af et supermarked.

I klubhusets underetage findes toiletter, badefaciliteter, vaskemaskiner, tørretumbler, opholdsrum og sejlerkøkken. Udenfor er der grillplads med borde og bænke til fri afbenyttelse. Havnen tilbyder også motorværksted, mastekran, marine service og fiskesalg. 

Vartegn i Hals
Siden man er i Hals, skal man ikke snyde sig selv for et besøg ind i byen. Hals er kendt for at have mange vartegn, såsom Hvalkæberne, Ryghvirvlerne, Smykket, eller Hals Skanse.

Hals Havn for lystsejlere
Hals Havn er åben for lystsejlere året rundt. Kun adgang til bad og toilet fra 1. maj til 1. oktober. Specielt om sommeren er der et stort folkeliv på havnen, hvor der også er en del restauranter og specialforretninger mm. der har åbent.

På cykeltur på Aalborg Kyst
Vil du cykle rundt på Kysten, har du mulighed for at leje en cykel ved Hals Autocykler. Der er til børn og voksne samt cykelhjelme til hele familien. Regelmæssige busafgange sørger også for nemme afgange til steder som Aalborg og Dronninglund.

Del denne side

Opdateret af:

VisitAalborg, InfoCenter Hals info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

Havnen 11
9370 Hals

Telefon

+45 51 52 66 24

Fakta

 • Faciliteter

  • Kiosk
  • Restaurant/Cafe
  • Sanitære faciliteter
  • Grillplads
  • Indkøb

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.180475
Latitude : 57.058368