Jul i Aalborg Zoo

Aalborg - Juleby nr. 1

Foto: Aalborg Zoo

Aalborg er en lille charmerende storby, hvor der sker noget helt særligt i juletiden. Hver jul forvandles Aalborg nemlig til en verden af eventyr, hvor magien venter på hvert gadehjørne og julegaveindkøbene kan klares på et splitsekund.

Lys i mørket med Jul i Aalborg Zoo

Julebelysningen i Aalborg er noget ud over det sædvanlige. Tusindvis af lysdekorationer oplyser gader og stræder, og på Nytorv stimler folk sammen om det store funklende juletræ, som hvert år pryder gadebilledet.

Julemarked på Gammeltorv i Aalborg

En af de faste traditioner for julen i aalborg, er det traditionsrige julemarkedet på Gammeltorv, som i år åbner d. 15. november. Her vil både næse og øjne blive forkælet med gran, julelys, duft af brændte mandler og julestemning fra et væld af boder.

Julepynt og nisseby i Aalborg Storcenter

Aalborg Storcenter er også pyntet op til en fantastisk jul. Med julelys i loftet og deres berømte nisseby på Centertorvet, bliver der julet igennem hos Aalborg Storcenter.

Det sker i julen

Der er mange grunde til at besøge Aalborg i juleperioden. Ikke nok med at vi har julemarked på Gammeltorv i Aalborg City, julelys i Aalborg Zoo og udstilling i Aalborg Storcenter, er der også mange andre oplevelser at komme efter i byen.

Begivenheder i julen

Foto: VisitAalborg