Karolinelund

Karolinelund i centrum af Aalborg har gennemgået en stor forvandling fra tivoli til kulturpark. Parken er centrum for nichekultur og byder bl.a. på events, koncerter, legepladser og eksperimenterende kunst.

Tæt på Nordkraft og Musikkens Hus ligger Karolinelund, hvor du kan opleve den smukke graffiti og street art, som vidner om Aalborgs mangfoldige bykultur. Murene og væggene i Karolinelund males jævnligt over med nye værker, så det er altid en spændende oplevelse at gå en tur i parken.

På solrige hverdage er Karolinelund et populært samlingssted for aalborgenserne, som mødes på den store plæne. Karolinelund benyttes også flittigt af motionister, og den flade asfalt gør det ideelt at spænde rulleskøjter på fødderne eller køre en tur på sit skateboard. Derudover er parken hjemsted for Fredagsfester med prominente musiknavne.

Platform4 og populære byhaver

Platform4 er et frivillighus, hvor kreative sjæle med interesse for digitale medier, kunst og musik mødes og skaber spændende kultur. Her kan du dykke ned i det kreative miljø eller besøge husets café. Du kan læse mere om Platform4 i Karolinelund her.

Urban Gardening i Aalborghaverne er hurtigt blevet et hit for byboerne. Her vokser blomster og grøntsager i kasser, kummer, potter, højbede og sågar i et toilet og et badekar. Kun fantasien sætter grænser, og Aalborghaverne er bestemt et besøg værd.

Åbningstider / Tidspunkter

01/01/2018 - 31/12/2020 Mandag - Søndag

Del denne side

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

Karolinelundsvej
9000 Aalborg

Telefon

+45 99313131

Fax

+45 99313132

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.9327526334
Latitude : 57.043588953