Hotel Scheelsminde

Det smukke Scheelsminde Hotel ligger i udkanten af Aalborg, kun 5-10 minutters kørsel fra Aalborg centrum.
Antal grupperum med kapacitet på max. 50 personer Antal mødelokaler med kapacitet på min. 50 personer Max kapacitet i største mødelokale Max antal til reception
2 5 90 200
Max antal til middag Antal enkeltværelse Antal dobbelværelse Antal værelser total
120 22 74 96

Konference- og mødefaciliteter

Som 4 stjernet konferencehotel tilbyder Scheelsminde Hotel effektive og behagelige rammer for business, succes og meget mere. Hotellet har alt i moderne AV-udstyr, og stort set alle lokaler tilbyder klimaanlæg. Alle rum har deres eget særpræg: H.C. Andersen stuen er præget af herregårdsromantik, det topmoderne atrium har et skønt lysindfald og Bøgen har en smuk udsigt over parken. Parken kan desuden inddrages i alle mulige aktiviteter. Rummene har plads til 10-90 konferencegæster, og op til 200 til en reception. Scheelsminde Hotel deltager i Meetovation-konceptet.

Restaurant

Scheelsmindes køkken bygger på klassisk kogekunst og respekt for det ærlige og enkle. Udgangspunktet for retterne er altid årstidens udvalg af gode råvare plus et modigt kig til en kulinarisk verden af nye og forførende muligheder. Fra restauranten er der udsigt over hotellets store grønne park.

Andre muligheder

Hotellet tilbyder swimmingpool med varmtvandsbassin, sauna, solarium, og jacuzzi. På hotellet findes en speciel og atmosfærefyldt H.C. Andersen-stue og et engelsk salonpræget bibliotek. Udendørs er der terrasse, park og petanque-bane. Derudover er der gratis trådløst internet.

Værelser

Hotellet tilbyder overnatning i 96 moderne værelser med privat bad og toilet, skrivebord, telefon, gratis trådløst internet, radio, fladskærms TV, kaffe- og te faciliteter, mørklægningsgardin og snackkurv mod betaling. Morgenmad er inkluderet.

Oversigt over møderum og max kapacitet ved opstilling

  Teater U-bord Klasse Reception
Auditorium 90 30 80 -
H.C. Andersen Stue 35 24 25 -
Havestuen 35 24 25 -
Skoven 35 20 25 -
Atrium - stor side 60 25 40 -
Atrium - lille side - 15 - -
Lobby  -  - 10  -

Del denne side

Adresse og kontaktinformation

Hotel Scheelsminde
Scheelsmindevej 35
9200 Aalborg SV
T: +45 98183233
F: +45 98183334
M: scheelsminde@scheelsminde.dk
W: www.scheelsminde.dk

Afstande
Afstand til Aalborg centrum Afstand til Aalborg Lufthavn
4 km 10 km
Hotel Scheelsminde

Best Western Scheelsminde

Best Western Scheelsminde

Best Western Scheelsminde

Best Western Scheelsminde