Comwell Hvide Hus Aalborg

Hotel Hvide Hus har siden 1969 været et velkendt vartegn for Aalborg både arkitektonisk og som ét af provinsens fremmeste hoteller. Hotellet er nabo til Aalborg Kongres & Kultur Center og tilbyder desuden egne 4-stjernede møde- og konferencefaciliteter for op til 500 deltagere. Ovenpå en gennemgribende renovering af alle hotellets 16 etager i 2014, fremstår det nye Comwell Hvide Hus Aalborg i dag flottere og mere indbydende end nogensinde.
Antal grupperum med kapacitet på max. 50 personer Antal mødelokaler med kapacitet på min. 50 personer Max kapacitet i største mødelokale Max antal til reception
6 7 365 600
Max antal til middag Antal enkeltværelse Antal dobbelværelse Antal værelser total
230 0 198 198

Møder og konferencer 

Comwell Hvide Hus ligger smukt placeret ved Kildeparken – tæt på Aalborg centrum – og har et varieret udvalg af konferencelokaler. 
Lige fra mindre lokaler til f.eks. samtaler til den storslåede sal ’Kilden’, som kan rumme alt fra udstillinger til de helt store kongresarrangementer. 
Derudover tilbyder hotellet tre mødelokaler og eksklusiv business lounge på 15. etage med en fantastisk udsigt over omgivelserne. 
I stueplan findes syv lokaler, hvoraf to har udgang til terrasse mod Kildeparken. Alle lokaler er udstyret med moderne IT- og AV-udstyr og har gratis trådløst internet.

Restaurant

I den klassisk indrettede Restaurant Vesterbro kan du se kokkene tilberede maden og nyde et skønt måltid med fokus på gode råvarer, enkelthed og smag.
Der er altid liv og aktivitet i Lounge V og Bar V ved den hyggelige pejs. Både Lounge V og Bar V finder du i stueetagen. Loungen byder både på gratis trådløst netværk, åbne arealer og mere private områder, som f.eks. kan benyttes til mindre formelle forretningsmøder.

Fra de bløde møbler i Bar V er der mulighed for at gå på opdagelse i hotellets brede udvalg af cocktails eller nyde gode vine fra et stort udvalg.
Her kan du også bestille et par af de lækre, hurtige retter, hvis sulten skulle melde sig.

Andre muligheder

Start dagen på løbebåndet og se det hele lidt fra oven i nyt fitnesscenter på 16. etage. I motionsrummet finder du et bredt udvalg af træningsmaskiner og vægte.

Fra Comwell Hvide Hus Aalborg er der ca. fem minutters gang til Aalborg Banegård, syv km til lufthavnen og i tilknytning til hotellet findes 150 parkeringspladser.

Værelser

Stemningen på hotellet er cool klassisk – der lægges vægt på de gamle dyder tilsat et moderne twist i en afslappet atmosfære.
Hotellet byder på 198 gennemrenoverede og velindrettede værelser med gratis wifi og alle moderne bekvemligheder. Fra alle hotellets værelser er der smuk udsigt til enten Limfjorden, Kildeparken eller Aalborg by.

Oversigt over møderum og max kapacitet ved opstilling

  Teater Banket Klasse Reception
Lounge V - - -  
M1 70 36 48  
M2 90 36 60  
M1 + M2 120 66 96  
M4 - - -  
M5 28 12 18  
M6 - - -  
M7 - - -  
K3 154 54 70  
K4 140 54 72  
P-LOUNGE - 1 -  
P1 56 36 24  
P2 70 54 42  
P3 35 24 24  
Kilden 365 120 230  

Del denne side

Adresse og kontaktinformation

Comwell Hvide Hus
Vesterbro 2
9000 Aalborg
T: +45 9813 8400

M: konferenceaalborg@comwell.com
W: www.comwellaalborg.dk 

Afstande
Afstand til Aalborg centrum Afstand til Aalborg Lufthavn
0 km 7 km
Comwell Hvide Hus Aalborg

Aalborg Kongres & Kultur Center

Traditionelle mødesteder

I Aalborg finder du en lang række traditionelle møde- og konferencelokaler med plads til få personer og til flere tusinde. Se hele oversigten over traditionelle møde- og konferencesteder i Aalborg og find de rette faciliteter til din næste konference...