Ekskursioner for mødegæster i Aalborg

Ekskursioner for mødegæster i Aalborg

Hent inspiration på siden her og giv os et ring eller skriv, så giver vi gerne gode råd om sammensætningen af dit arrangement i det område, der passer bedst sammen med dine ønsker. Vores ønske er at dit arrangementet bliver til noget ganske særligt.

Mulighederne er mange i Nordjylland

Aalborg er hovedstaden i Nordjylland og porten til Danmarks mest populære feriedestination. Mere end 2.400 kilometer kyststrækning, en enestående natur med højt til loftet og charmen fra de lune nordjyder betyder, at gæsterne gerne vender tilbage igen og igen.

De mange oplevelser er samlet på et overskueligt område. Alle destinationer i landsdelen ligger indenfor en times kørsel fra Aalborg. Men det er ikke bare de mange dejlige steder og mennesker, men også måden vi kan tilbyde grupper at møde oplevelserne på.

Yderligere information kontakt VisitAalborg

Skagen

I Skagen ender det europæiske fastlandskontinent, og denne unikke perl har rigtig meget at byde på. Med det helt særlige lys der er i Skagen, mellem de to have der mødes, bydes der på oplevelser, hvor naturen kommer til at spille en imponerende rolle. Oplev Grenen og Skagens charmerende havn, besøg Skagensmalerne og Skagen Odde Naturcenter, mulighederne er mange. Giv dine gæster en oplevelse på toppen af Danmark.

Læs mere om ekskursioner til Skagen

Lønstrup

Lønstrup er et lille autentisk fiskerleje beliggende lige på kanten til det betagende Vesterhav. I den lille hyggelige ferieby oplever man som få steder på vestkysten, hvordan tiden tilsyneladende har stået stille. Byen tager sig i dag ud næsten som den gjorde i forrige århundrede. Men - man skal ikke lade sig narre. Indbyggerne i det lille fiskerleje har brugt meget tid på at restaurere de gamle huse, der, foruden de tilbageværende fiskerfamilier, i dag beboes af kunsthåndværkere, der med deres arbejdende værksteder skaber deres helt eget særpræg i de hyggelige gader.

Læs mere om ekskursioner til Lønstrup

Fårup Sommerland 

Fårup Sommerland tilbyder en anderledes ekskursion, hvor du og dine kollegaer for rig mulighed for at netværke i Sommerlandet i skoven

Læs mere om ekskursioner til Fårup Sommerland

Rold Skov og Rebild Bakker

Et af Danmarks mest fantastiske naturområder kan blive rammen om din ekskursion. Rold Skov og Rebild Bakker er hjemsted for spektakulær natur og en fantastisk historie, hvor oplevelserne står i kø for dig og dine gæster

Læs mere om ekskursioner til Rold skov og Rebild Bakker

Del denne side

På denne side finder du følgende forslag til ekskursioner
Grenen ved Skagen

Grenen ved Skagen

Romulus bade

Romulus bade

Fårup Sommerland

Fårup

Rold Skov og Rebild Bakker

Rebild

The European Union

Med støtte fra