Konference Aalborg

Få gratis hjælp

VisitAalborg er en serviceorganisation med mere end 30 års erfaring inden for møde- og konferencemarkedet. Vores formål er at sikre at din næste konference bliver vundet til Aalborg og at den bliver en succes.

Indgående kendskab til byen

Ønsker du at få en konference til Aalborg, så hjælper vi dig gerne fra start til slut. Hos VisitAalborg har vi et indgående kendskab til byens faciliteter og muligheder – og vi deler gerne vores viden med dig. Vi trækker på en hel bys ressourcer, og det gør, at du med sikkerhed får et vellykket arrangement i Aalborg.

VisitAalborg - en seriøs sparringspartner

Vi står altid til rådighed som seriøs sparringspartner med gratis rådgivning omkring afvikling, økonomi, faciliteter, og forplejning, uanset arrangementets størrelse, og har gennem mange år udarbejdet rådgivnings- og præsentationsmateriale til kommende konferenceværter, der ønsker at levere et professionelt udarbejdet materiale. Vi udarbejder i fællesskab materiale, der er tilpasset helt præcis dine ønsker og behov.

Du er velkommen til at kontakte os for sparring og assistance i forbindelse med dit kommende arrangement. Kontakt os på tlf. 9931 7520 eller convention@visitaalborg.com.

Del denne side

VisitAalborgs kongres- og konference service

Hos VisitAalborg har vi et indgående kendskab til byens faciliteter og muligheder – og vi deler gerne vores viden med dig. Læs mere om vores service og rådgivning og kontakt os for mere information.

VisitAalborgs service...

Aalborg Lufthavn

Gode flyforbindelser til Aalborg

Din næste konference i Aalborg er kun 35 minutter væk fra København

The European Union

Med støtte fra