Gode flyforbindelser

Din næste konference eller møde i Aalborg er kun 35 minutter fra CPH og med KLM's daglige afgange fra Amsterdam er der blevet endnu flere muligheder for internationale konferencegæster.

Aalborg er let tilgængelig

Geografi betyder ingenting. Det, der betyder noget, er tilgængelighed, og her står Aalborg usædvanligt stærkt. Aalborg er let tilgængelig for dine konferencegæster med en flytid på 35 minutter fra København og 65 minutter med KLM's daglige afgange fra Amsterdam, er der blevet endnu flere muligheder for internationale konferencegæster.

Over 30 daglige flyforbindelser mellem CPH - Aalborg

Der er mere end 30 daglige forbindelser mellem København og Aalborg, og du kan altid finde en god og lav billetpris. Flyvetiden København-Aalborg er 35 minutter, og fra lufthavnen til Aalborg centrum er der mindre end 10 minutter i taxa.

6 daglige flyforbindelser mellem Amsterdam - Aalborg

Den daglige KLM-rute Amsterdam-Aalborg gør Aalborg mere tilgængelig for den internationale konferencegæst. Med adgang til over 200 rejsedestinationer, hvor især langdistanceforbindelserne fra Nord- og Sydamerika, Asien og Afrika er exceptionelt gode, er Aalborg kun ét stop væk.
Herudover findes der direkte ruter fra Alicante, Barcelona, London, Stockholm, Oslo, Stavanger og mange flere til Aalborg Lufthavn.
Læs mere om direkte ruter på Aalborg Lufthavns website

Mulighed for KLM som Official Airline

AirFrance og KLM kan ved møder fra 10 personer og op til de helt store kongresser støtte kongresværten med Official Carrier-programmet Global Meetings.

Et unikt online værktøj, der gør det nemt for arrangøren med enkle klik at oprette sit arrangement, med det formål at give deltagerne fordelagtige priser på flybilletter leveret af AirFrance/KLM og andre code-share flyvninger. Ved registrering af sit arrangement opnår deltagerne er reduceret pris på flybilletten på 5-15%.

Kontakt VisitAalborg for mere information herom eller se på AirFrance/KLMs website om programmet Globale Meetings... 

Med tog til Aalborg centrum

Vælger du tog i stedet for fly, kan du stå af i byens absolutte centrum, hvor en meget stor del af byens konference- og hotelfaciliteter ligger i gå-afstand fra banegården, så du behøver end ikke tænke på at medbringe vandresko. Du er fremme på få minutter.

Shuttle service

Der er gode busforbindelser fra Aalborg lufthavn til centrum. Lige udenfor lufthavnens døre er der busstoppesteder med flere afgange i timen, der tager dig direkte ind til Aalborg centrum. Det er også muligt at hyre busselskabet Jørns Busrejser til at levere en shuttle service kun for konferencegæsterne og køre dem ind til byen. Kontakt VisitAalborg om mulighederne. 

Del denne side

Facts om korte afstande

Mere end 30 daglige forbindelser mellem København og Aalborg Lufthavn

Fra Aalborg Lufthavn er der daglige forbindelser til Amsterdam

10 minutter i taxa fra Aalborg Lufthavn til centrum

20 minutter på cykel fra Aalborg Lufthavn til centrum

Over 200 caféer og restauranter inden for gåafstand

Air France & KLM Global Meetings

Air France og KLM kan ved møder fra 10 personer og op til de helt store kongresser støtte kongresværten med Official Carrier-programmet Global Meetings.

Læs mere her om Air France og KLM Global Meetings

KLM Global Meetings

Air France & KLM Global Meetings

Air France & KLM Global Meetings

Air France og KLM kan ved møder fra 10 personer og op til de helt store kongresser støtte kongresværten med Official Carrier-programmet Global Meetings.

The European Union

Med støtte fra