Håndbøger og brochurer

Håndbøger og brochurer

Som kongresvært har man brug for sparring og rådgivning. Vi har samlet de vigtigste erfaringer til en hver kongresvært - ny som gammel.

Håndbog for kongresværter

Vores "Håndbog for succesfulde kongresarrangører" er et godt værktøj for konference og kongresarrangører. Håndbogen giver dig information om de serviceydelser som VisitAalborg kan tilbyde fra start til slut.

Se vores håndbog for kongresværter...

Fundraisinghåndbog

Vores fundraising håndbog er udarbejdet specielt til dig, der ønsker viden og vejledning om fundraising. Denne vejledning informerer om de vigtigste principper for fundraising og sponsorstøtte, når man skal skaffe finansiering til kongresser, konferencer og møder.

Læs mere om fundraising i denne håndbog...

Den Digitale Kongres

Som de første i Danmark har VisitAalborg og Inspiring Denmark i samarbejde udarbejdet en bog, der stiller skarpt på, hvordan man anvender digitale medier i planlægningen og afviklingen af en konference. De sociale medier vinder hastigt frem, og giver dermed helt nye muligheder for at få sine budskaber ud end tidligere. Det er vigtigt, at man tænker sociale medier ind i forbindelse med kommunikationen omkring en konference, både for at nå ud i helt nye netværk med henblik på at kommunikere om arrangementet, men bestemt også med henblik på et øget antal deltagere til arrangementet, som man står i spidsen for. Ideer til, hvordan man løser dette, får man, når man læser den nye håndbog om sociale medier for konferencearrangører. Håndbogen er udarbejdet i samarbejde med Seismonaut, som er et af Danmarks førende konsulenthuse inden for digitale og sociale medier.

Læs Den Digitale Kongres her eller kontakt os for at rekvirere den i papirversionen...

Guide til et godt konferencewebsite

Ved værtskabet for en konference er det vigtigt at udarbejde en både opsigtsvækkende og informativ hjemmeside med en overskuelig menu. I en ny webmanual præsenterer vi vores bud på, hvordan et godt konferencewebsite kan se ud. Forslaget forholder sig både til website menuopdeling, hvordan man får målgruppen til at indsende 'papers', og hvordan man får deltagere til at tilmelde sig kongressen ved synligt at præsentere emne, keynotes, destinationen m.m. Endvidere har VisitAalborg indledt et samarbejde med et lokalt firma, som med udgangspunkt i webmanualen har udarbejdet en template, som konferenceværter kan tage udgangspunkt i, når de skal udarbejde en hjemmeside til den pågældende konference.

Kontakt os for at høre mere herom...

VisitAalborg brochure

VisitAalborgs nye conventionbrochure er en præsentation af Aalborg og byens mange moderne faciliteter, der tilbydes i forbindelse med konferencer og kongresser i Aalborg.

Se vores konferencebrochure...

Onlinemagasin til kongresdeltagere

VisitAalborgs udarbejder i samarbejde med konferenceværten et onlinemagasin til den moderne rejsende. Her får kongresdeltageren både et indtryk af Aalborg som turist- og kongresby en uge inden konferencestart.

Kontakt os for at høre mere om VisitAalborgs specialdesignede onlinemagasin...

Aalborg Guiden

Et handy bykort med informationer om attraktioner, overnatning, praktiske oplysninger og meget andet. Udleveres til alle konferencegæster.

Aalborg Guiden kan rekvireres gennem VisitAalborg Convention.

 

Del denne side

The European Union

Med støtte fra