Kontakt VisitAalborg Convention

Find kontaktoplysninger på ansatte hos VisitAalborg Convention.

Kontakt os

VisitAalborg Convention
Kjellerups Torv 5, niveau 13
9000 Aalborg

Tlf: +45 9931 7520
Fax: +45 9931 7519
E-mail: convention@visitaalborg.com
CVR: 32657125

Hanne Kristiansen

Hanne Kristiansen, Kongreschef

25 års erfaring i mødeindustrien. Ansvarlig for erhvervsturismestrategi og destinationsudvikling samt for den daglige ledelse VisitAalborgs erhvervsturismeafdeling. Medlem af ICCA (International Congress & Convention Association), MPI (Meeting Professionals International) samt styregruppemedlem i MeetDenmark. Certificeret MeetOvator.
Send e-mail til Hanne Kristiansen

Anita Daugaard, Projektleder - møder og konferencer

Rådgiver og sparringspartner for byens kongresværter ifm. tiltrækning og planlægning af konferencer. Udarbejder diverse markedsførings- og salgsmaterialer. Indhenter tilbud, lægger budgetter, forestår site inspections, m.m.
Send e-mail til Anita Daugaard

Ulla Møller Jakobsen

Ulla Møller Jakobsen, Senior Projektleder - møder og konferencer

Rådgiver, sparringspartner og inspirator for byens kongresværter ifm. tiltrækning og planlægning af konferencer. Udarbejder diverse markedsførings- og salgsmaterialer, herunder nyhedsbreve og online-magasiner. Indhenter tilbud, lægger budgetter, forestår site inspections, udarbejder surveys m.m. Certificeret Meetovator.
Send e-mail til Ulla Møller Jakobsen

Henriette Bugge Mortensen

Henriette Bugge Mortensen, Projektleder - kongreshandling

Dialog med konferencedeltagere og –værter samt leverandører, indhenter priser på hoteller og sociale arrangementer, opretter og vedligeholder online-registreringsformular, laver afsluttende regnskab og meget andet, der vedrører afvikling af konferencer. 20 års erfaring med håndtering af konferencer. Certificeret Meetovator
Send e-mail til Henriette Bugge Mortensen

Annike Seerup Hjorth

Annike Seerup Hjorth, Projektleder - kongreshandling

Dialog med konferencedeltagere og –værter samt leverandører, indhenter priser på hoteller og sociale arrangementer, opretter og vedligeholder online-registreringsformular, laver afsluttende regnskab og meget andet, der vedrører afvikling af konferencer.  

Send e-mail til Annike Seerup Hjorth

Linda Riisgaard

Linda Riisgaard, Projektleder - kongreshandling

Dialog med konferencedeltagere og –værter samt leverandører, opretter og vedligeholder online-registreringsformular og meget andet, der vedrører afvikling af konferencer. Fakturering og bogføring af indbetalinger samt afsluttende afstemning af konferencekonto. 3 års erfaring med håndtering af konferencer. Certificeret Meetovator
Send e-mail til Linda Riisgaard

Emina Redzepovic

Emina Redzepovic, Projektassistent / studentermedhjælper – møder og konferencer

Research af potentielle konferencer og lokale konferenceværter og deres tilknytning til nationale og internationale videnskabelige foreninger, selskaber og organisationer, ICCA-database research, update af ICCA ranking, koordinering af produktionen af marketing materialer, m.m.
Send e-mail til Emina Redzepovic