KUNSTEN

KUNSTEN er et arkitektonisk mesterværk tegnet af arkitekterne Elissa og Alvar Aalto i samarbejde med Jean-Jacques Baruël. Den smukke og fascinerende bygning ligger på grænsen mellem by og natur og er et stemningsfuldt mødested.
Antal grupperum med kapacitet på max. 50 personer Antal mødelokaler med kapacitet på min. 50 personer Max kapacitet i største mødelokale Max antal til reception
2 1 72 150
Max antal til middag Antal enkeltværelse Antal dobbelværelse Antal senge total
75 0 0 0

Konference- og mødefaciliteter

KUNSTEN råder over to auditorier, en stor sal og et mødelokale, som er særdeles velegnet til grupper på mellem 12 og 180 personer. Der er AV-udstyr såsom overheadprojektor, dvd-afspiller, mikrofon, talerstol, tavle, flipover og lærred og lokalerne kan mørklægges. Der er ca. 80 p-pladser under museet.

Restaurant

Museumscaféen kan levere varme og kolde retter og forfriskninger til konferencer, møder, præsentationer, receptioner osv. Hvis der er specielle ønsker, kan dette tilrettelægges med caféen.

Andre muligheder

Det er en unik oplevelse at afholde sit virksomhedsarrangement på KUNSTEN. Arkitekturen, kunsten og den gode atmosfære danner en spændende ramme om de forskellige arrangementer. Endvidere kan faglige arrangementer i KUNSTEN kombineres med en introduktion til nogle af de udstillede kunstværker.

Værelser

Overnatning er ikke mulig i forbindelse med arrangementer på KUNSTEN.

Oversigt over møderum og max kapacitet ved opstilling

  Teater Banket Klasse Reception
Mødelokale  - 12  -  -
Auditorium A 72  -  -  -
Auditorium B 24  -  -  -
Udstillingsområde  -  -  - Aftales

Del denne side

Adresse og kontaktinformation

KUNSTEN
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg
T: +45 99824100
M: kunsten@aalborg.dk
W: www.kunsten.dk

 

Afstande
Afstand til Aalborg centrum Afstand til Aalborg Lufthavn
1 km 8 km
KUNSTEN

KUNSTEN i Aalborg

KUNSTEN i Aalborg

KUNSTEN i Aalborg

KUNSTEN i Aalborg

Aalborg Kongres & Kultur Center

Traditionelle mødesteder

I Aalborg finder du en lang række traditionelle møde- og konferencelokaler med plads til få personer og til flere tusinde. Se hele oversigten over traditionelle møde- og konferencesteder i Aalborg og find de rette faciliteter til din næste konference...