Moderne og fleksibelt kongrescenter i Aalborg

Aalborg Kongres & Kultur Center er et af Skandinaviens største og mest fleksible kongrescentre med 500.000 gæster og 1000 arrangementer om året.

Stort kongrescenter centralt placeret i Aalborg

Aalborg Kongres og Kultur Center ligger i byens største park, Kildeparken, som ligger centralt i Aalborg. Dette betyder blandt andet, at 1.500 hotelværesler er tilgængelig indenfor gå-afstand, og der kun er 10 minutter i taxa til Aalborg Lufthavn. 
De topmoderne faciliteter midt i Aalborg omfatter bl.a. 7000 kvm udstillingsareal, tre konferencesale og 40 separate gruppe- og mødelokaler, og den største sal har en kapacitet på hele 2.414 personer. Er der brug for det, råder centret over flere scener; den største med plads til et helt symfoniorkester.

Samtidig byder Aalborg Kongres & Kultur Center på mere end 100 store teater- og musikarrangementer om året. Det gør centret til en af Skandinaviens største kulturudbydere. 

Læs mere om Aalborg Kongres & Kultur Center...

Hotel og forplejning i direkte tilknytning

Centrets fremragende restaurant Papegøjehaven kan bespise op til 3.000 gæster på én gang, og centret ligger i umiddelbar tilknytning til Scandic Aalborg City, som har 168 topmoderne værelser.

Centret tilbyder 700 p-pladser, moderne AV-udstyr, trådløst internet, fax og information. Kongrescentret har engelsk pub med bl.a. dart og keglebaner i nederste etage, og da centret ligger i umiddelbar tilslutning til Kildeparken, er der gode muligheder for at benytte de skønne udendørsarealer til fx walk 'n' talk, gymnastik eller afslapning.

Se flere mødefaciliteter...

Del denne side

Kontakt os

Hanne Kristiansen

kongreschef
telefon +45 9931 7522
hk@aalborg.dk

Henriette Bugge Mortensen

projektkoordinator - kongreshandling
telefon +45 9931 7521
hbm@aalborg.dk

DGI-Huset i Nordkraft

Utraditionelle mødesteder

I Aalborg er der gode muligheder for at holde møder i utraditionelle omgivelser. Lad dig inspirere af denne liste, og find en sted der gør dit næste møde til en hel unik oplevelse...

The European Union

Med støtte fra