Musikkens Hus

På Aalborgs flotte havnefront med frit udsyn over Limfjorden og i gå-afstand til byen pulserende centrum, finder man Musikkens Hus. Musikkens Hus er et stemningsfuldt og fascinerende mødested dine gæster sent vil glemme. Det er en unik oplevelse at afholde sit arrangement, stormøde, generalforsamling, eller sociale event i Musikkens Hus. Bygningen er tegnet af det verdenskendte, østrigske arkitektfirma, Coop Himmelb(l)au og stod færdigt i foråret 2014.
Antal grupperum med kapacitet på max. 50 personer Antal mødelokaler med kapacitet på min. 50 personer Max kapacitet i største mødelokale Max antal til reception
2 3 1298 2150
Max antal til middag Antal enkeltværelse Antal dobbelværelse Antal senge total
 1000 0 0 0

Konference- og mødefaciliteter

Musikkens Hus er centrum for en lang række forskellige musikalske og kulturelle aktiviteter. Musikkens Hus har forskellige møde- og konferencefaciliteter. Koncertsalen: 1.298 personer. Scene. 9 meter lærred. Sublim lyd og lys. Nyeste AV-udstyr. Intimsalen: Multisal til mange formål med plads til 300 siddende personer og 425 stående personer. Nedre Foyer kan anvendes samtidig. Lokalet råder over et 6 meter lærred og to mobile 2.40 meter lærreder samt nyeste AV-udstyr. Øvre Foyer: Selskaber og receptioner for op til 240 siddende gæster. Udsigt over Limfjorden. Mulighed for opstilling af scene og flygel. Kunstnerloungen: Foredrag og gatherings for op til 40 siddende personer. Højborde og hyggelige loungeøer backstage i Musikkens Hus. Klassisk Sal: 120 siddende gæster – oplagt til mindre events og produktdemonstrationer. Vinotek: Perfekt ramme om det sociale møde. Egner sig til vinsmagninger, private møder af kortere varighed. P-pladser: Forefindes i parkeringshuset ”Kulturen” lige ved siden af Musikkens Hus.

Restaurant

Musikkens Spisehus leverer varme og kolde retter samt forfriskninger til konferencer, møder, præsentationer, receptioner osv. Menukortet tager udgangspunkt i det klassiske køkken - med et tvist at egen ny kreativitet, tilsat de bedste lokale, bæredygtige, råvarer. Blandt kokkene tæller et jurymedlem i Bocúse D’or, en tidligere vinder af titlen Danmarksmester i Chokolade og en kok, der tidligere har været på Søllerød Kro. Benytter man alle arealer til middagsselskaber er der plads til 1000 personer på flere niveauer, og det største lokale kan rumme 360 personer til spisning. 

Andre muligheder

Kombiner jeres arrangement i Musikkens Hus med en koncertoplevelse, en rundvisning, en vinsmagning, et rytmisk- eller sangteknisk firmaarrangement eller måske en walk ’n talk på havnefronten. Mulighederne er mange!

Værelser

Overnatning på nærliggende hoteller ved arrangementer i Musikkens Hus.

Folder for Musikkens Hus

Oversigt over møderum og max kapacitet ved opstilling

  Teater Banket Klasse Reception
Koncertsalen 1298 - -  -
Kunstnerlounge  40 50 - 60
Intimsalen 300 200 170 400
Klassisk Sal 200 120 50 150
Restaurant, Nedre 50 50 - 80
Restaurant, Øvre 100 100 60 120
Foyer, øvre  250 240  - 350
Foyer, indgang - 360 - 450
Foyer, nedre 150 170 - 150
Vinotek    12 personer ved fast bord 

Del denne side

Adresse og kontaktinformation

Musikkens Hus
Musikkens Plads 1
9000 Aalborg
W: www.musikkenshus.dk

Afstande
Afstand til Aalborg centrum Afstand til Aalborg Lufthavn
1 km 7 km
Musikkens Hus

Musikkens Hus i Aalborg

Musikkens Hus i Aalborg

Musikkens Hus i Aalborg

Musikkens Hus i Aalborg

Aalborg Kongres & Kultur Center

Traditionelle mødesteder

I Aalborg finder du en lang række traditionelle møde- og konferencelokaler med plads til få personer og til flere tusinde. Se hele oversigten over traditionelle møde- og konferencesteder i Aalborg og find de rette faciliteter til din næste konference...