Kildeparken

Parker og grønne områder i Aalborg

Her finder du link til en oversigtsside over parker og grønne områder i Aalborg samt forslag til motion i dem, såfremt programmet tillader en halv times break.

Udendørs motionsmuligheder

Af oplagte motionsmuligheder i byens parker nær bymidten kan følgende nævnes:

Mølleparken - Lysløjpen

Lysløjpen anbefales til dig, der godt kan lide at løbe en tur om aftenen. Lysløjpen er en 2½ km lang oplyst motionssti i Mølleparken.

Der kan bakke- og intervaltrænes på ruten. På den 2½ km lange strækning er der en terrænstigning på 45 meter.

Mølleparken - Træningspavillon

Mølleparken giver mulighed for gratis træning i det fri. Udover Mølleparken findes der træningspavilloner i Bundgårdsparken, Lindholm Strandpark og på Den Gamle Golfbane Hver pavillon har 3-5 forskellige redskaber til træning af arme, ben og krop, bl.a. trapez, vrider, rygbænk, step-trin, ribbe og barre.
Læs mere om pavillonerne og se løberuter i parkerne her.

Golf i det grønne

Den Gamle Golfbane eller Golfparken er en af Aalborgs mere ”vilde” parker, hvor man får en følelse af at være i naturen. Parken ligger i direkte tilknytning til den mere plejede Sohngårdsholmpark.

Det er muligt at spille golf her. Der er kun 6 huller, men stedet giver da stadig mulighed for at svinge 8-jernet samt træne indspil i fred og ro. Området er ubemandet og frit tilgængeligt for alle undtaget hverdage mellem kl. 8 - 15, så tag et jern og en putter med til mødet i Aalborg. En stor del af området er uplejet skov og vegetation, og det er et populært område at løbe i og for mountainbiking.

Vestre Fjordpark 

Det ligger bare 3 km fra centrum, så hvis du er i Aalborg til møder eller konferencer i sommeren og har lyst til en udendørs svømmetur, så kan du altså også det.

Der er udspringsvipper i det dybe bassin på 1, 3, 5 og 10 meter og gratis adgang samt livredderovervågning.

Læs mere om Vestre Fjordpark her.

Del denne side

Naturen i Nordjylland

Besøg Nordjyllands fantastiske natur hvis mødeprogrammet tillader en halv eller hel dag til det...