Receptioner

Aalborg har stor kapacitet, når det gælder receptioner, og byen byder på ideelle rammer til både små og store arrangementer, uanset om du ønsker traditionelle eller utraditionelle løsninger. Lad dig inspirere af mulighederne nedenfor, eller kontakt VisitAalborg for en uddybende snak.

Aalborg Kongres & Kultur Center

Kapacitet: op til 3000
Restaurant Papegøjehaven i Aalborg Kongres & Kultur Center råder over en række meget smukke og stemningsfulde selskabslokaler, hvert med sit særpræg og sin størrelse.
Læs mere om Aalborg Kongres & Kultur Center

Musikkens Hus

Kapacitet: op til 1250
Musikkens Hus er et koncerthus tegnet af det verdenskendte, østrigske arkitektfirma, Coop Himmelb(l)au og vil være en flot og unik ramme for netop receptioner. Man vil kunne kombinere sin reception med musikalske oplevelser af forskellig art.
Læs mere om Musikkens Hus

Aalborg Lufthavn

Kapacitet: op til 180
Aalborg Lufthavn gør det muligt for dig at tage personlig og eksklusiv afsked med dine gæster efter konferencen. En speciel VIP lounge kan blive stillet til rådighed, hvor du selv bestemmer hvad der fyldes i rammerne.
Læs mere om Aalborg Lufthavn

KUNSTEN

Kapacitet: op til 300 personer
Kunsten har til huse i et fantastisk bygningsværk, der som en anden skulptur nærmest vokser ud af det grønne, bakkede landskab og danner de perfekt omgivelser for receptioner, kick-offs, workshops m.m.
Læs mere om KUNSTEN

Nordkraft

Kapacitet: op til 1000 personer
Centralt placeret i midtbyen, tilbyder kulturhuset Nordkraft en usædvanlig og rustik ramme for dit arrangement.
Læs mere om Nordkraft

Utzon Center

Kapacitet: op til 250 personer
Aalborgs eksklusive venue, Utzon Center, er opført centralt på byens nye havnepromenade og kan danne ramme om receptioner, udstillinger, kick-offs og konferencer.
Læs mere om Utzon Center

Aalborg Kloster

Kapacitet: op til 150 personer
I hjertet af Aalborg City, i byens gamle bydel, finder du det stemningsfulde Aalborg Helligåndskloster, som danner en eksklusiv ramme for receptioner og festmiddage.
Læs mere om Aalborg Kloster

Aalborg Rådhus

Kapacitet: op til 50
Over indgangsdøren ses teksten med Frederik V's valgsprog "Prudentia et Constantia", hvilket betyder "Klogskab og fasthed". Det gamle Rådhus i Aalborg er en bygning fra 1762, som med sine lette former og beskedne virkemidler tegner sig som en repræsentant for senbarokken og rokokoen. I dag bruges rådhuset til borgerlige vielser og repræsentative formål.

Del denne side

Aalborg Kongres og Kultur Center

Aalborg Kongres og Kultur Center

Musikkens Hus

Musikkens Hus

Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn

KUNSTEN

KUNSTEN i Aalborg

Nordkraft

Nordkraft

Utzon Center

Utzon Center

Aalborg Kloster

Aalborg Kloster

Aalborg Rådhus

Aalborg Rådhus

The European Union

Med støtte fra