Restaurant Fusion

Restaurant Fusion er placeret ved Aalborgs nyetablerede Havnefront, og tilbyder udover sin unikke udsigt også kulinariske oplevelser udover det sædvanlige. Konceptet fokuserer på innovation og kvalitet. Navnet refererer til fusionen i mellem det franske og asiatiske køkken hvor friske, primært danske og asiatiske råvarer, skaber grobund for lækre og sunde retter. Den sunde mad stil kan bl.a. opleves i deres sushi bar, hvor der serveres én af verdens mest populære og sunde spise, nemlig sushi samt andre delikatesser fra det japanske køkken.
Antal grupperum med kapacitet på max. 50 personer Antal mødelokaler med kapacitet på min. 50 personer Max kapacitet i største mødelokale Max antal til reception
1 2 200 350
Max antal til middag Antal enkeltværelse Antal dobbelværelse Antal senge total
300 0 0 0

Konference- og mødefaciliteter

Restaurant Fusion er med sin unikke beliggenhed og udsigt i stand til at kunne tilbyde de bedste rammer i forbindelse med afholdelse af større arrangementer.

Restaurant Fusion kan huse op til 120 personer i selve restauranten og op til 200 i atriumgården. Fusion kan enten give gode forslag til menuer, eller arrangøren kan sammensætte en menu helt efter eget ønske.

Andre muligheder

Med sin centrale beliggenhed er der let adgang fra Restaurant Fusion til kulturtilbud, underholdning og shopping i Aalborg.

Der er gode parkeringsforhold lige i nærheden eller langs havnen.

Værelser

Overnatning er ikke mulig i forbindelse med arrangementer på Restaurant Fusion.

Oversigt over møderum og max kapacitet ved opstilling

  Teater Banket Klasse Reception
Restaurant  - 120  - -
Atrium - 200 - 350
Restaurant inkl. Atrium - 300 - -
Mødelokale  -  -  - -

Del denne side

Adresse og kontaktinformation

Restaurant Fusion
Strandvejen 4, st. tv
9000 Aalborg
T: +45 35123331
M: info@restaurantfusion.dk
W: www.restaurantfusion.dk

Afstande
Afstand til Aalborg centrum   Afstand til Aalborg Lufthavn
0 km   7 km
Aalborg Kongres & Kultur Center

Traditionelle mødesteder

I Aalborg finder du en lang række traditionelle møde- og konferencelokaler med plads til få personer og til flere tusinde. Se hele oversigten over traditionelle møde- og konferencesteder i Aalborg og find de rette faciliteter til din næste konference...