Restaurant Mortens Kro

Restaurant ”Mortens Kro” er et af Aalborgs mest kendte gastronomiske spisesteder og har eksisteret siden 1997. Den centralt beliggende restaurant byder velkommen i et kosmopolitisk og moderne miljø med bl.a. skandinavisk arkitektur og møbeldesign, champagnebar og pejs, og naturligvis gastronomi i absolut særklasse.
Antal grupperum med kapacitet på max. 50 personer Antal mødelokaler med kapacitet på min. 50 personer Max kapacitet i største mødelokale Max antal til reception
1 1 200 200
Max antal til middag Antal enkeltværelse Antal dobbelværelse Antal senge total
200 0 0 0

Konference- og mødefaciliteter

Mortens Kro har mødefaciliteter til op til 80 personer, og kan tilbyde projektor til dvd og computer, indbygget lærred, flipover, overhead, og trådløst mikrofonanlæg.

Restaurant

I forbindelse med konferencer og møder er der en række muligheder for bespisning. F.eks. morgenmad, frugt, sandwiches eller middags- og natmadsmenuer. Restaurant Mortens Kro laver gerne et tilbud der svarer til dine ønsker. Mortens Kro leverer også mad ud af huset, f.eks. til konferencefaciliteter uden servering eller køkken.

Andre muligheder

Med sin centrale beliggenhed er der let adgang fra Restaurant Mortens Kro til kulturtilbud, underholdning og shopping i Aalborg.

Værelser

Overnatning er ikke mulig i forbindelse med arrangementer på Mortens Kro.

Oversigt over møderum og max kapacitet ved opstilling

  Teater Banket Klasse Reception
Restaurant 200 120 90 200
Mødelokale 40  -  -  -

Del denne side

Adresse og kontaktinformation

Mortens Kro
Mølleå 2 – 6
Mølleå Arkaden
9000 Aalborg
T: +45 98124860
M: info@mortenskro.dk
W: www.mortenskro.dk

Afstande
Afstand til Aalborg centrum   Afstand til Aalborg Lufthavn
0 km   7 km
Aalborg Kongres & Kultur Center

Traditionelle mødesteder

I Aalborg finder du en lang række traditionelle møde- og konferencelokaler med plads til få personer og til flere tusinde. Se hele oversigten over traditionelle møde- og konferencesteder i Aalborg og find de rette faciliteter til din næste konference...