Rold StorKro

Rold StorKro ligger som en oase i Danmarks største skov, Rold Skov, og med Rebild Bakker Nationalpark som nærmeste nabo. Omgivelserne inspirerer kreativitet og arbejdsglæde.
Antal grupperum med kapacitet på max. 50 personer Antal mødelokaler med kapacitet på min. 50 personer Max kapacitet i største mødelokale Max antal til reception
2 2 100 180
Max antal til middag Antal enkeltværelse Antal dobbelværelse Antal værelser total
180 0 47 47

Konference- og mødefaciliteter

Rold StorKro har mødefaciliteter med plads til alle samlinger af størrelsen 8 til 100 personer. Mødelokalerne har omfattende moderne AV udstyr og gratis Wi-Fi.

Restaurant

Rold StorKro’s restaurant ”Panoramarestauranten” har udsigt over skov, den smukke Gravlev Ådal, samt dådyrene i folden foran hotellet. Restauranten er en fusion af dansk og franks, og menukortet bliver jævnligt udskiftet afhængig af årstiden. Vi anvender mange bæredygtige, lokale og økologiske råvarer i vores køkken, og bliver rost for vore menuer i forbindelse med kursus og mødeaktiviteter.

Andre muligheder

Rold StorKro kan tilbyde mange muligheder for aktiviteter i møde-pauserne, blandt andet jogging, traveture, eller en tur på en cykel eller mountainbike. Alle aktiviteterne har direkte start fra hotellet.

Vores samarbejde med BS Event, hotellets genbo, giver mulighed for teambuilding aktiviteter af enhver art.

Værelser

Rold StorKro har i alt 47 hyggelige værelser, alle med privat bad, toilet, hårtørrer, minibar, telefon, TV og radio. Desuden er der også en flot udsigt til det grønne. Rold StorKro har i alt 93 sengepladser. På hele hotellet er der gratis Wi-Fi.

Oversigt over møderum og max kapacitet ved opstilling

  Teater Banket Klasse Reception
Storstuen 130 40 70  -
Salonen 40 28 24  -
Frueskoen 50 22 30  -
Atrium 40 26 30  -

Del denne side

Adresse og kontaktinformation

Rold Storkro
Vælderskoven 13
9520 Skørping
T: +45 98375100
M: roldstorkro@rold.dk
W: http://www.rold.dk

Afstande
Afstand til Aalborg centrum Afstand til Aalborg Lufthavn
27 km 34 km
Rold Storkro

Rold Storkro

Rold Storkro

Rold Storkro