Sociale events i Aalborg

Sociale events

Den lille detalje, som får konferencedeltagerne til at glædes endnu mere, et ekstra pust af originalitet som krydrer et fagligt vellykket og velorganiseret arrangement; prikken over i'et, med andre ord. Mulighederne er utallige, og du kan lade dig inspirere her.

Uendelige umuligheder specifikt designet til dit møde

Når du afholder et møde, er det vigtigt at give dine gæster gode og mindeværdige oplevelser - også uden for mødelokalet. I Aalborg kan dine gæster opleve unikke sociale arrangementer i autentiske rammer, spændende ekskursioner i Aalborg og Nordjylland samt gastronomiske oplevelser i særklasse. Du finder en kort liste over nogle af de muligheder, der er i Aalborg og Nordjylland her, og kontakt os endelige for at høre om flere muligheder. 

Var det noget med et røverisk overfald?

Kapacitet: 800 personer
Besøg røverlejren midt i Rold Skov og mød røverne fra Rold. Nyd en middag under trekronerne, kast med økser, sav træstammer på tid og prøv kræft med en bue og pil. Røverlejren tilbyder en magisk aften med masser af underholdning midt i Rold skov.

Læs mere om røverlejren og et røverisk overfald 

Utzon Center - En arkitektonisk perle

Kapacitet: 250 personer
Utzon Center er en arkitektonisk perle smukt placeret lige ved Limfjorden. De fine lyse rum og den smukke atriumgård er den perfekte ramme for dit sociale event. Netværk med dine kollegaer imens I nyder den smukke arkitektur og de flotte udstillinger.

Læs mere om sociale events på Utzon Center

Oplev Musikkens Hus

Kapacitet: op til 1200+ personer
Giv dine gæster en oplevelse i musikalske rammer og kom bag kulissen i det smukke Musikkens Hus.

Læs mere om Musikkens Hus

Rå omgivelser i Nordkraft

Kapacitet: op til 700+ personer
Aalborgs Udvikling fra industriby til vidensby er symboliseret ved Nordkraft. Det tidligere kulkræftværk er idag et levende og energifyldt kulturhus, hvor de rå omgivelser er blevet bevaret. Oplev dette spændende kulturhus og mærk den rå energi.

Læs mere om Rå omgivelser i Nordkraft   

Børglum Kloster

Give dine gæster mulighed for at opleve det historiske Børglum kloster og de mange historier og fortælling, det gamle kloster rummer.

Læs mere om Børglum Kloster 

Nordsøen Oceanarium

Kapacitet: 200+ personer
Oplev livet på bunden af havet, uden at blive våd. I Nordsøen Oceanarium kan du og dine gæster opleve et tværsnit af livet på bunden af havet i de mange forskellige akvarier med spisning foran det store Oceanarium.

Læs mere om Nordsøen Oceanarium   

Taffel med Harald Blåtand

Kapacitet: 800+ personer
Kom med til et taffel med Harald Blåtand og oplev vikingetiden på nærmeste hold.

Læs mere om Taffel med Harald Blåtand

Salling ROOFTOP - ny mulighed fra sensommer 2018

Kapacitet: 550 personer
Stormagasinet Salling åbner i sensommeren 2018 dørene for Salling ROOFTOP. En 1.400 kvadratmeter stor tagterrasse med panoramaudsigt over Aalborg, hyggeligt loungeområde, væksthus med café og bar, inden- og udendørs udkigsposter med panoramaudsigt over by og fjord og ikke mindst en angstprovokerende skywalk over Algade Torv. Inviter dine gæster på en hyggestund eller kombiner et besøg med en guidet byrundtur.

Læs mere om Salling ROOFTOP  

Del denne side

På denne side finder du følgende forslag til sociale events
Røverlejren

Røverlejren

Utzon Center

Utzon center

Musikkens Hus

Musikkens Hus

DGI - Huset Nordkraft

Nordkraft

Børglum Kloster

Børglum Kloster

Nordsøen Oceanarium

Nordsøen

Lindholm Høje

Lindholm Høje

The European Union

Med støtte fra