Utzon Center

De eksklusive omgivelser i det nye Utzon Center på havnefronten i Aalborg er de perfekte rammer for de fleste arrangementer. Utzon Center er, som navnet antyder, tegnet af Jørn Utzon, og blev hans sidste værk.
Antal grupperum med kapacitet på max. 50 personer Antal mødelokaler med kapacitet på min. 50 personer Max kapacitet i største mødelokale Max antal til reception
1 1 150 300
Max antal til middag Antal enkeltværelse Antal dobbelværelse Antal senge total
150 0 0 0

Konference- og mødefaciliteter

Der er plads til 300 personer i de smukke udstillingshaller, og i auditoriet på 1. sal kan gæsterne både nyde rummet og den fantastiske udsigt over Limfjorden. Auditoriet har plads til ca. 150 personer. Der findes lydanlæg, projektor, lærred, lys og diverse øvrigt AV-udstyr.

Utzon Park Room er placeret i stueplan med udsigt mod Limfjorden og Utzon Park. Der er plads til 20 personer ved et langt bord, og er ideelt til mindre møder eller gruppearbejde.

Restaurant

Med en enestående udsigt direkte til Limfjorden og havnepromenaden ligger Restaurant JØRN. Restauranten leverer mad og drikkevarer til møder og arrangementer, som afholdes i Utzon Center.

Andre muligheder

Møder og lignende kan også afholdes i Utzon Centers Spidsgatterhal og i Atriumgården. Hvis der ønskes en særlig oplevelse, er der mulighed for åbning af champagne med sabler og servering af østers i Atriumgården i hjertet af Utzon Center.

Værelser

Overnatning er ikke mulig i forbindelse med arrangementer på Utzon Center.

Oversigt over møderum og max kapacitet ved opstilling

  Teater Banket Klasse Reception
Det Obelske Auditorium 150 100 - 150
Utzon Park Room - 20 - -
Spidsgatterhallen - 80 - 150
Udstillingshallerne 1 og 2  300 300 - 300

Del denne side

Adresse og kontaktinformation

Utzon Center
Slotspladsen 4
9000 Aalborg
T: +45 76905000
M: info@utzoncenter.dk
W: www.utzoncenter.dk

Afstande
Afstand til Aalborg centrum Afstand til Aalborg Lufthavn
0 km 7 km
Utzon Center

Utzon Center i Aalborg

Utzon Center i Aalborg

Utzon Center i Aalborg

Utzon Center i Aalborg

Aalborg Kongres & Kultur Center

Traditionelle mødesteder

I Aalborg finder du en lang række traditionelle møde- og konferencelokaler med plads til få personer og til flere tusinde. Se hele oversigten over traditionelle møde- og konferencesteder i Aalborg og find de rette faciliteter til din næste konference...