Værdifulde møder - Meetovation

I Aalborg gør vi en dyd ud af at give dig sparring på afviklingen af værdifulde og inspirerende møder. Vores partnere har også indgående kendskab til og er uddannet indenfor innovative mødekoncepter samt at skabe værdifulde møder for kunder, som dig.

Innovativt mødekoncept - Meetovation

Meetovation involverer alle mødedeltagere på en spændende og engagerende måde og er med til at sikre alle langt større udbytte af dit møde eller konference. Meetovation gør op med traditionel envejskommunikation ved at inddrage elementer som eksempelvis inspirerende rammer, anderledes mødekoncepter, formål med mødet og måling af udbyttet. Med disse elementer sikrer man sig en mødekultur, som fremmer engagement, læring, og ikke mindst en kultur, der alt sammen tager udgangspunkt i at understøtte formålet med mødet, som er den helt centrale del af Meetovation.

De fem elementer i Meetovation

Meetovation er en lang række af involverende og nytænkende mødekoncepter, der alle har fem fælles elementer:

  • Deltagerinvolvering
  • Inspirerende fysiske rammer
  • Ansvarlighed
  • Måling af udbytte - ROI
  • Lokale styrker

VisitAalborg, Aalborg Kongres & Kultur Center, flere af Aalborgs hoteller og en række af byens mødepartnere har uddannede og certificeret Meetovators - mødedesignere, der kan give gode råd og sparring til, hvordan du og dine deltagere får meget mere ud af mødet.

Læs mere om Meetovation... 

Del denne side

Meetovation

Meetovation er en lang række af involverende og nytænkende mødekoncepter, der alle har fem fælles elementer: 

- Deltagerinvolvering
- Inspirerende fysiske rammer
- Ansvarlighed
- Måling af udbytte
- Lokale styrker
Læs mere om Meetovation her...

Meetovation videnskabeligt anerkendt

Tankerne bag Meetovation har dybe rødder i videnskabens verden. Professor Ib Ravn har blandt andet skrevet et Meetovation white paper. Er du interesseret i at læse andre og understøttende videnskabelige artikler herom, kan du søge på "meeting design", "meeting architecture", "Return on Meeting Investment", "self-determination therory", "learning theory" og lignende videnskabelig teorier.