Kunsten - Museum of Modern Art

Kunsten i Aalborg er som en skulptur, der nærmest vokser ud af det grønne, bakkede landskab og danner en smuk ramme om billedkunst i verdensklasse. Billedkunst som favner bredt og rummer forrygende historier. Bygningen er i international særklasse og er tegnet af den verdensberømte, finske arkitekt Alvar Aalto i samarbejde med Jean-Jacques Baruël og Elissa Aalto.

Besøg Kunsten - museum for moderne kunst i Aalborg og bliv suget ind i det modernistiske univers med fokus på Cobra, fluxus, surrealisme og de danske ”unge vilde”. 

En arkitektonisk perle

Den flotte bygning er i international særklasse og er tegnet af den verdensberømte, finske arkitekt Alvar Aalto i samarbejde med Jean-Jacques Baruël og Elissa Aalto. 

Det betyder at såvel borgere som turister strømmer til museet i Aalborg for både at gå på opdagelse i det fantastiske bygningsværk og for at se museets enestående samling af moderne kunst og samtidskunst.

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kunsten - Museum for moderne kunst

Kunsten er i international særklasse og er tegnet af den verdensberømte, finske arkitekt Alvar Aalto i samarbejde med Jean-Jacques Baruël og Elissa Aalto.

Kunsten - kommende udstillinger

Kommende udstillinger

Kunsten byder på spændende udstillinger med danske og internationale kunstnere - når museet genåbner den 23. janaur 2016

Kunsten - spejlinstallationen ’Eleven Less One’

Samlinger på Kunsten

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg rummer en omfattende permanent samling af moderne og samtidig kunst, med mere end 1500 malerier, skulpturer og blandformer fra 1900 og frem.

Kunsten

Her kan du læse mere om Kunsten og hvad du kan opleve på museet.

Museet gennemgik i 2015 en gennemgribende renovering og fremstår nu flottere end nogensinde før.

Kunsten i Aalborg - caféen

Café Aalto

Kunstens café - Café Aalto - har allieret sig med kokken Tina Jakobsen, som tidligere har været kok på Michelin-restauranten Frederikshøj i Aarhus – og kreeret lækkerier til den norske kongefamilie

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Om Kunsten i Aalborg

Kunsten i Aalborg rummer normalt en fast samling af dansk og udenlandsk kunst fra år 1900 til i dag, og har en hyggelig skulpturpark og amfiteater. 

Water Pavilon på Kunsten - Museum of modern art

Water Pavillon

Vandpavillonen i KUNSTENs skulpturpark appellerer i høj grad til børn og andre nysgerrige sjæle, som har lyst til at lege mellem vandstrålerne.