Nymarksminde - Bed & Breakfast og Bondegårdsferie

Nymarksminde Bed & Breakfast er placeret i de bedste omgivelser, omgivet af sø, mark og dejlig grøn natur og med kun 10 km til Aalborg centrum. Nyd fred og landidyl sammen med familien og gi' børnene oplevelsen af et rigtigt landmandsliv. 

Stedet har 10 dejlige ferielejligheder som lejes ud hele året til gæster fra nær og fjern. I sommerferien er det muligt at komme på Bondegårdsferie på Nymarksminde. Som bondegårdsferie-gæst får man en spændende oplevelse af at være i kontakt med dyr og natur. Her er det også muligt at tage en dukkert i den skønne indendørs swimmingpool. Der laves desuden unikke og sjove aktiviteter med børnene hver dag.

Lejligheder med plads til hele familien
Resten af året kan men med fordel bo i de skønne lejligheder, hvis man skal besøge venner, familie, eller skal arbejde langt væk hjemmefra. Her findes to størrelser af lejligheder – en lille med plads til fire personer, og en stor med plads til seks personer.

Nymarksminde ligger 10 minutters kørsel fra Aalborg - men kun 1 km fra stedet finder du Vodskov - en hyggelig by med alle tænkelige faciliteter; supermarkeder, pizzeriaer, bager, og specialbutikker.

Nymarksminde Farmpark
Nymarksminde kendes også som Nymarksminde Farmpark, hvor det er muligt for store og små at komme i nærkontakt med både køer, får, kaniner, heste og mange flere dyr. Leg på legepladsen med børnene, klap og foder dyrerne.

Faciliteter
Alle lejligheder er med egen indgang, køkken og bad. Morgenmad kan tilkøbes, hvis dette ønskes.
Alle Bed & Breakfast gæster på Nymarksminde har gratis adgang til alle aktiviteter i Farmpark, Fodboldgolf og Swimmingpool i åbningstiden.

Læs mere om de spændende muligheder hos Nymarksminde...

Del denne side

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

Vestvej 91
9310 Vodskov

Telefon

+45 26 18 28 26

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.061827823129
Latitude : 57.110584711818