Street art Aalborg
Aalborg Zoo
Hvad vil du opleve?
Luk

Oplevelser i Aalborg

I Aalborg byder på mange oplevelser for både store og små. Besøg Aalborg Zoo og brug en dag i dyrenes verden, gå på opdagelse i Aalborgs fascinerende street art, besøg et af Aalborgs mange museer, Lille Vildmose eller de skønne strande på Aalborg Kyst.

Attraktioner i Aalborg

Foto: Kunsten

Museer, historiske bygninger og oldtidsminder i Aalborg

Er du nysgerrig efter at opleve, hvordan folk levede for mange hundrede år siden, så er her en række tips til spændende museer og historiske bygninger, du kan se, når du går rundt i Aalborg...

Kunst og arkitektur i Aalborg

Oplev spændende kunst og arkitektur i Aalborg

Oplevelser for børn i Aalborg

Find de bedste og sjoveste oplevelser for børn i Aalborg.

Aalborg Havnefront

Aalborg havnefront er arkitektur i verdensklasse, spændende gastronomi og hyggelig storbystemning.

Street art i Aalborg

Gå på opdagelse i Aalborg og se de mere end 65 street art-værker i byen.

Børnevenlige strande på Aalborg Kyst

Oplev nogle af Nordeuropas fineste og mest børnevenlige strande på Aalborg Kyst ved Hals og Hou.

Arkitektoniske perler

Kunsten

Kunsten er som en skulptur, der nærmest vokser ud af det grønne landskab og danner en smuk ramme om billedkunst i verdensklasse – en arkitektonisk perle, med en enestående samling af moderne kunst.

Utzon Center

Utzon Center i Aalborg er et eksperimenterende kultur- og videncenter, hvor arkitektur, design, kunst samt formidling går op i en højere enhed. Her bydes hele familien indenfor til en storslået oplevelse.

Musikkens Hus

Med en placering på Aalborg Havnefront, lige ned til Limfjorden, er Musikkens Hus et smukt vartegn for hele Nordjylland. Her kan du se frem til intet mindre end en fantastisk oplevelse, du sent vil glemme.

Begivenheder

Foto: VisitAalborg

Oplevelser for hele familien

Aalborg Zoo

Aalborg Zoo er åben 363 dage om året – og ikke to dage er ens. Med langt over 100 forskellige eksotiske dyrearter er der lærerige oplevelser til hele året.

Springeren - Maritimt Oplevelsescenter

Springeren - Maritimt Oplevelsescenter åbner op for en verden fuld af maritime effekter og oplevelser for hele familien. Med et område på over 15.000 kvm. er der masser af plads til at boltre sig på.

Klatreparken Aalborg

Er du klar på sjov, spænding og udfordring? Klatreparken Aalborg byder på aktive oplevelser for alle aldre, og med seks forskellige baner i meget varierende højder er der garanti for morskab.

Se alt

Fede aktiviteter i fællesskab - Forlystelsescentre og escape rooms

Foto: VisitAalborg