Parkering Friis

Friis Shoppingcenter råder over en parkeringskælder med 850 parkeringspladser og en max højde på 2,40 meter. Parkeringspladserne giver mulighed og nem adgang til butikkerne i Friis, Salling og gågader.

Parkeringshuset har åbent døgnet rundt og indkørsel sker via Nyhavnsgade.


Fra mandag d. 24. oktober 2016 har Friis Shoppingcenter indført et nyt parkeringssystem. Det betyder at det nu er slut med p-billetter. Der er ikke længere bomme ved ind- og udkørsel. Man bliver i stedet registreret ved ind- og udkørsel af parkeringskælderen via automatisk nummerpladeaflæsning. Man skal derfor huske registreringsnummeret (bilens nummerplade), da den skal bruges ved betalingen. Desuden får alle én times gratis parkering, og herefter koster det kun 10 kr. pr. påbegyndt time.

Forskellige betalingsmuligheder
Friis tilbyder 3 forskellige betalingsmuligheder. For det første kan man betale ved betalingautomater på plan -1, -2, -3, samt ved udkørslen i parkeringskælderen og ved ind- og udgangen på Nytorv på plan 0. I betalingsautomaterne skal du indtaste din nummerplade, hvorefter du kan betale med kort, MobilePay eller Swipp. På Nytorv og på -2 er det også muligt at betale med mønter.

Mobilparkering – App
Den anden betalingsmulighed er via mobilbetaling. Hent app'en "MobilParkering". Her kan du registrere og tilmelde dig automatisk betaling, samt foretage betaling mobilt. Du kan tilmelde dig på hjemmesiden her.

Abonnementsparkering
Tredje og sidste betalingsmulighed er via abonnement. Opretter du dig som kontokunde, behøver du ikke at tænke på betalingen. Du betaler et fast beløb pr. måned til en fordelagtig pris, som kan ses på hjemmesiden. For oprettelse kontakt kundeservice på ks@apcoa.dk eller pr. telefon 70 23 13 31.

Læs mere om parkeringskælderen under Friis Shoppingcenter på Friis' hjemmeside eller på Apcoas hjemmeside

Del denne side

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

Nytorv 27
9000 Aalborg

Telefon

+45 70 23 13 31

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.92608944
Latitude : 57.04770158