Sebber Kloster

Besøg Sebber Kloster ved Nibe, hvor det er muligt at leje hele eller dele af herregården til f.eks. familiearrangementer med overnatning eller til et spil golf på en af Danmarks smukkeste golfbaner.

Det er en lang historie, hvor herregården startede som kloster, sammen med den nærliggende kirke. Der boede 8 nonner på stedet i middelalderen. Senere har herregården haft mange ejere. Den nuværende hovedbygning er fra 1962, da gården på dette tidspunkt brændte ned til grunden.

Der er gode muligheder for at booke et spændende ophold på en herregård. Idyllisk placeret i naturskønne områder er Sebber Kloster også det ideelle sted for firmaets teambuilding eller familiens mærkedage.

Flere ferieboliger

Sebber Kloster Golfresort består af 3 spændende ferieboliger: Hovedbygningen (18 sovepladser), Markhuset (8 sovepladser) og Skovløberhuset (6 sovepladser). Alle ferieboligerne kan lejes samlet eller hver for sig på uge- eller weekendbasis.

Bryllup

På Sebber Kloster har I mulighed for at skræddersy jeres bryllup, som I altid har ønsket det og uden at det nødvendigvis behøver at koste en formue. Sebber Kloster leverer de mest romantiske og idylliske rammer med mulighed for at blive viet i Sebber Kirke og herefter er det op til jer at fylde rammerne ud.

Læs mere om Sebber Kloster ved Nibe tæt på Aalborg…

Del denne side

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

St. Ajstrupvej 25
9240 Nibe

Telefon

+45 70 27 61 10

Fakta

  • Kapacitet

    • Kapacitet: Senge (3 ferieboliger)

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.535959
Latitude : 56.962775