Ret på Restaurant Tabu i Aalborg

Spis og drik i Aalborg

Restaurant Fusion - Omakase
Nordjylland er hele Danmarks fødevarekammer, og Aalborg er metropolen i centrum, hvor du kan opleve råvarerne serveret i unikke, hyggelige og autentiske omgivelser på byens markante restauranter.”

Nordjysk Madfestival - 21.-30. august

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi i Nordjylland og oplev alt fra blåmuslinger og jomfruhummer til friske grøntsager fra den Nordjyske muld. Kom med, når vi viser omverdenen, at Nordjylland er spækket med skønne lokale råvarer og suveræne madoplevelser.  

Læs mere om Nordjysk Madfestival

Foto: Nordjysk Madfestival

Nyheder

Aalborgs restaurantscene er i konstant bevægelse og der er hele tiden nye, spændende tiltag, til glæde for byens madglade gæster.

Restaurant Alimentum er tæt på råvarerne

Hos Restaurant Alimentum er råvarernes vej ganske kort. Restauranten har nemlig eget økologiske landbrug, Højgaarden, som ligger i Mou lidt uden for Aalborg.

Omakase på Fusion: Kokken bestemmer

Restaurant Fusion præsenterer for første gang i Nordjylland et unikt tilbud til mad-interesserede gæster. Her er restauranten nemlig klar med konceptet Omakase, hvor kokken har frie hænder til at give gæsterne en helt unik og mindeværdig oplevelse.

Restaurant Tabu om inspiration og forventninger

Foto: Kim Mikael Jensen

Smag på Aalborg

Aalborg er en by i rivende udvikling. Også når det kommer til gastronomi. Her finder du masser af spændende spisesteder, hvad enten du er til top gastronomi eller den hurtige burger.

Bon appetit.

White Guide anbefaler i Aalborg

Foto: VisitAalborg

Udvalgte restauranter i Aalborg

Her kan du nyde smørrebrød i Aalborg

Artikel: Gastronomien i Aalborg blomstrer

Foto: Michael Damsgaard