Vor Frue Kirke

Nyd et trygt efterår i Aalborg

Foto: Lasse Bruhn / Koebenhavnsk

Aalborg byder på skønne oplevelser i efteråret.

Efteråret i Aalborg er som altid en skøn tid – også selvom vi nu skal passe ekstra godt på os selv og hinanden. Byens restauranter, attraktioner og kulturhuse tager situationen alvorligt, og gæstens sikkerhed og tryghed er i højsædet. Den skønne natur i og omkring Aalborg, indbyder også til at blive nydt i fulde drag – og her er der altid god plads og højt til himlen. 

Spis og drik i Aalborg

Aalborg er en by i rivende udvikling. Også når det kommer til gastronomi. Her finder du masser af spændende spisesteder, hvad enten du er til top gastronomi eller den hurtige burger.

Attraktioner i Aalborg

Aalborg har attraktioner for enhver interesse og for både børn og voksne. Her på listen præsenteres Aalborgs mest populære attraktioner.

Digitale byvandringer - Explore Aalborg

Med Explore Aalborg på telefonen kan du gå på opdagelse i Aalborg. De digital byvandringer guider til det historiske Aalborg, byens street art, viser highlights og specielt for børn.

Friluftsliv i Aalborg Kommune

Vandrestier, primitive lejrpladser og mountainbikeruter. Aalborg Kommune har mange lækre steder, hvor du kan dyrke et aktivt friluftsliv. Find inspiration til nogen af dem her.